Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

tertiary

Sortimo  – Bedrijfswageninrichting met aantrekkelijke korting

Sortimo-1600x900

Sortimo totaalconcept

Sortimo bedrijfswageninrichting levert maatwerkoplossingen en zorgt voor maximale ruimtebenutting in een bedrijfswagen. Zo houdt u uw gereedschap en materiaal geordend en hoeft u hier niet meer lang naar te zoeken. De dienstverlening van Sortimo gaat verder dan bedrijfswageninrichting. Als markt- en innovatieleider werkt Sortimo er voortdurend aan om hun klanten de grootst mogelijke toegevoegde waarde in hun dagelijkse werk te leveren door het bieden van efficiënte, duurzame en winstgevende oplossingen. Sortimo denkt mee om het werkproces zo efficiënt, veilig, productief en duurzaam mogelijk te maken.

Sortimo SR5 bedrijfswageninrichtig

De kwalitatief hoogwaardige SR5 bedrijfswageninrichting biedt u tal van extra’s:

  • Meer laadruimte, doordat het systeem de contouren van het voertuig volgt. Meer productiviteit en structuur. Met de labelingsystemen creëert u maximale orde en een efficiente indeling. Zo optimaliseert u uw werkprocessen. 
  • Meer veiligheid voor inzittenden en lading door het standaard geintegreerde ProSafe ladingbeveiligingssysteem.
  • En met het uitgebreide pakket accessoires, waaronder BOXXen en koffers, is een Sortimo bedrijfswageninrichting een perfecte partner voor elke klus.
  • Teken nu uw eigen bedrijfswageninrichting op www.mysortimo.nl/configurator  of vraag advies op maat via de klantenservice.

Sortimo Graphics bedrijfswagen bestickering

Om het plaatje rond het voertuig compleet te maken, biedt Sortimo ook bedrijfswagen bestickering aan. Ook dit kunt u eenvoudig zelf ontwerpen via mySortimo Graphics. De configurator biedt tal van ontwerpmogelijkheden. De bestickering plaatst Sortimo tegelijk met de inrichting, zodat u uw voertuig maar één keer kwijt bent.

ProClick gereedschapstassen en gereedschapsriemen

Het ProClick systeem is ideaal bij de uitvoering van het dagelijkse werk van iedere professional, omdat het gereedschap en materiaal direct op het lichaam kunnen worden gedragen. Zeker bij werken op hoogte op de ladder of op een steiger is dit een echte uitkomst. Alles wat u bij uw werk nodig heeft, pakt u makkelijk met één handbeweging uit de ProClick gereedschapstassen die aan de ProClick gereedschapsriem zijn bevestigd.

Sortimo bedrijfswageninrichting
“Haal meer uit je werkdag!”

Landelijk dekkend ProPartner netwerk

U kunt in heel Nederland terecht voor het inbouwen van uw bedrijfswageninrichting of het aanbrengen van  bedrijfswagenbestickering. Sortimo heeft een landelijk dekkend netwerk van gecertificeerde service stations, de Sortimo ProPartners. De adressen vindt u op www.mysortimo.nl/nl/contact/zoeken-naar-vestigingen.

Als lid van Techniek Nederland ontvangt u aantrekkelijke kortingen op de producten van Sortimo.

Uw voordeel

  • 21% online korting voor bedrijfswageninrichtingen, bedrijfswagen bestickering en services*
  • 16% korting op een “opmaat” inrichting van Sortimo. Belt u met Sortimo Nederland voor een offerte op maat.

 *Neem contact op met Sortimo en vraag om de speciale online kortingscode. Houd uw lidnummer van Techniek Nederland bij de hand, op basis hiervan wordt de kortingscode aan u verstrekt.

Meer informatie over deze aanbieding

(vermeld altijd uw lidnummer bij informatie-aanvraag)