Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

tertiary

Sortimo Nederland BV - ontwerp 24/7 uw bedrijfswageninrichting online met aantrekkelijke korting

Sortimo-bedrijfswagen-1600

Sortimo totaalconcept

Als u kiest voor Sortimo, kiest u niet alleen voor een bedrijfswageninrichting van wereldwijde marktleider Sortimo maar vooral voor een totaaloplossing. Wij bieden u one-stop-shopping (alles onder één dak), turnkey oplevering van uw voertuig, ons full service pakket en toegang tot ons online platform (www.mySortimo.nl). Hier regelt u met uw eigen account online gemakkelijk zelf uw zaken of doet u bestellingen.

Sortimo SR5 / FR5 bedrijfswageninrichtig

De kwalitatief hoogwaardige SR5 of FR5 (vernieuwde FlexRack legbordensysteem) bedrijfswageninrichting biedt u tal van extra’s. Meer laadruimte, doordat het systeem de contouren van het voertuig volgt. Meer productiviteit en structuur. Met onze labelingsystemen creëert u maximale orde en een efficiente indeling. Zo optimaliseert u uw werkprocessen en wordt de dagelijkse workflow aanzienlijk doelgerichter. Meer veiligheid voor inzittenden en lading door ons standaard geïntegreerde ProSafe ladingbeveiligingssysteem. En met ons uitgebreide accessoires pakket, waaronder BOXXen en koffers, maakt u de SR5/FR5 bedrijfswageninrichting tot uw perfecte partner voor elke klus. Teken nu je eigen bedrijfswageninrichting op www.mysortimo.nl/configurator 

Sortimo Graphics voertuigbestickering

 Om het plaatje rond het voertuig compleet te maken, biedt Sortimo sinds kort voertuigbestickering aan. Ook dit configureert u eenvoudig zelf via mySortimo Graphics online. De configurator biedt een scala aan ontwerp mogelijkheden. Van simpel (telefoonnummer en logo) tot zeer uitgebreid (volledige bestickering van uw bus met mooie grafische afbeeldingen).

Sortimo als een Service – “Haal meer uit je werkdag!” #workyourway

Landelijk dekkend ProPartner netwerk

U kunt in heel Nederland terecht voor het inbouwen van uw inrichting of het aanbrengen van de bestickering. Sortimo heeft een landelijk dekkend netwerk van gecertificeerde service stations, de Sortimo ProPartners. De adressen vindt u op www.mysortimo.nl.

Kwaliteits- en veiligheidsgarantie

Alle producten zijn uitgebreid getest (TüV, Dekra, crashtests). Ze voldoen ruimschoots aan de hedendaagse kwaliteits- en veiligheidseisen. 

Als lid van Techniek Nederland ontvangt u aantrekkelijke kortingen op de producten van Sortimo.

Uw extra voordeel:

  • 21% online korting voor bedrijfswageninrichtingen, bedrijfswagen bestickering en services*
  • 16% korting op een “opmaat” inrichting van Sortimo. Belt u met Sortimo Nederland voor een offerte op maat.

 *Neem contact op met Sortimo en vraag om de speciale online kortingscode. Houd uw lidnummer van Techniek Nederland bij de hand, op basis hiervan wordt de kortingscode aan u verstrekt

Meer informatie over deze aanbieding

(vermeld altijd uw lidnummer bij informatie-aanvraag)

T:  Klantenservice Sortimo Nederland: +31(0) 182 – 35 60 65

E:  Klantenservice@sortimo.nl

W: www.mysortimo.nl