Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

tertiary

PaySquare

Met een Mastercard, Visacard of Maestro creditcard kunnen uw klanten grote aankopen doen zonder PIN-limiet. Via PaySquare accepteert u alle bekende creditcards en internationale betaalpassen gemakkelijk en veilig.

PaySquare:

  • Gespecialiseerd in de acceptatie en afhandeling van betalingen via bovenstaande creditcardmaatschappijen
  • Compleet en up-to-date online transactieoverzicht
  • Meer betaalgemak, meer omzet

Uw voordeel

Leden van Techniek Nederland krijgen:

  • 100% korting op de aansluit- en abonnementskosten
  • Een extra ledenkorting van 0,05 procentpunt op de commissiepercentages in het geval u gebruikmaakt van een EMV-gecertificeerde betaalautomaat

Commissiepercentages

Als u alle Mastercard- en Visacardtransacties via PaySquare laat lopen, gelden de volgende commissiepercentages per transactie:

Mastercard  1,45%
Visacard 1,35%
Maestro 1,20%


Heeft u een jaaromzet van meer dan € 1miljoen aan creditcardbetalingen via PaySquare? Dan gelden er speciale tarieven op aanvraag.

Meld u aan

Aanmelden? Download hier het aanmeldformulier voor PaySquare.

Meer informatie

W: www.paysquare.eu/nl
T: 030 283 73 00