Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

primary

LeasePlan - Tot €2000 korting op het leasen van bedrijfswagens en personenauto’s

Bedrijfsauto 1600X900

LeasePlan is een van ’s werelds toonaangevende leasemaatschappijen, met 1,7 miljoen auto's in 32 landen. Wanneer u kiest voor een bestelbus via LeasePlan, dan kiest u voor het nieuwe bedrijfswagen leasen. En rijdt u altijd met een gerust hart naar de klant of klus. En houdt u grip op de zaak. 

Leden van Techniek Nederland genieten van extra voordelen, zoals:

Bedrijfswagens

 • Tot 10 jaar lease mogelijk
 • Geen doorbelasting van schades bij inleveren.
 • € 1.500 cashback óf € 2.000 korting op inbouw of opbouw.
 • € 1.500 cashback op dealer-occasions.
 • € 500 cashback op occasions uit de LeasePlan vloot
 • Bedrijfswagens worden rijklaar afgeleverd, inclusief inbouw, opbouw en (logo)bestickering.

Ook voor personenauto’s gelden extra voordelen

 • Tot € 55 per maand korting op het leasetarief van een personenauto.
 • Gratis haal- en brengservice bij onderhoud.

Voor ieder nieuwe leasecontract van een bedrijfswagen (nieuw of dealer occasion) garandeert LeasePlan een vergoeding van € 1.500,00 (excl. btw). Dit bedrag wordt uitgekeerd zodra de bus is afgeleverd. Gemiddeld dus een jaarlijkse korting van € 375 per wagen (gebaseerd op een contract voor vier jaar). Meerdere bussen besteld? Voor iedere bus geldt deze vergoeding. Er zit geen maximum aan.

U kunt in plaats van deze cash out ook kiezen voor € 2.000 korting te besteden aan bedrijfswageninrichting (inbouw en opbouw) wanneer LeasePlan dit door haar geselecteerde leveranciers mag verzorgen. Uw voordeel is dan € 500 per jaar per wagen (gebaseerd op een contract voor vier jaar).

Kiest u ook voor de ledenvoordelen bij onze andere mobiliteitspartners zoals Renault en Sortimo, dan verwerkt LeasePlan die ook in de tarieven.

Ook voor personenauto’s biedt LeasePlan een korting op het maandelijkse leasetarief. De jaarlijkse korting bedraagt gemiddeld € 480,- per auto. Kortingsbedragen zijn afhankelijk van fiscale waarden, wat kan oplopen tot € 55 per auto per maand. De berekende korting is gebaseerd op een gemiddelde fiscale waarde. Bekijk hieronder de exacte kortingsbedragen:

Fiscale waarde personenauto Korting per maand
< € 10.000,00 € 15,00
€ 10.000,00 - € 19.999,00 € 25,00
€ 20.000,00 - € 29.999,00 € 35,00
€ 30.000,00 - € 39.999,00 € 40,00
€ 40.000,00 - € 49.999,00 € 45,00
€ 50.000,00 - € 64.999,00 € 50,00
> € 65.000,00 € 55,00

De kortingen gelden voor het maandelijkse leasetarief, gebaseerd op de fiscale waarde van de auto. 

In de leasetarieven is altijd de volgende dienstverlening standaard inbegrepen:

 • Financiering, afschrijving en rente
 • Reparatie, onderhoud en banden
 • Wegenbelasting
 • All-risk verzekering zonder bonus/malus en behoud van opgebouwde schadevrije jaren
 • Schadeverzekering inzittenden
 • Pechhulpverlening
 • Inzet van vervangend vervoer bij onderhoud of schadeherstel
 • Prijsmatrix per leasecontract

Eenvoudig beheer van auto en contract

Via de online omgevingen Mijn LeasePlan en/of My Fleet en de Mijn LeasePlan app voor leaserijders regelt u veel zaken zelf. Denk aan het inplannen van onderhoudsafspraken met gratis haal- en brengservice, het melden van schade, declareren van brandstof of betalen van een boete. Ook kunt u in Mijn LeasePlan afwijkende kilometrages en looptijden signaleren en past u die zelf aan, als dat nodig is.

Kiest u ook voor de ledenvoordelen bij onze andere mobiliteitspartners zoals Renault en Sortimo, dan verwerkt LeasePlan die ook in de tarieven.

In Mijn Leaseplan worden afwijkende kilometrages en looptijden gesignaleerd en kunt u zelf aanpassingen doorvoeren.

Contact

Neem voor uw leasecontract en LeasePlan ledenvoordeel contact op met Techniek Nederland Verzekeringen op telefoonummer 088 543 27 17 of mail ons.