Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

tertiary

25% korting bij Intrum

Als u met wanbetaling wordt geconfronteerd, is het verstandig om het risico van non-betaling te verkleinen door een incassobureau in te schakelen. Dat vergoot niet alleen de betaalkans, het scheelt u ook tijd en energie.

Intrum

  • Specialist in debiteurenbeheer en incasso.
  • Opereert op zowel de zakelijke als de consumentenmarkt.
  • Biedt leden van Techniek Nederland 25% korting op een standaard jaarabonnement dat € 270,00 (excl. Btw) kost.
  • Biedt leden van Techniek Nederland 25% korting op een tweejaars abonnement dat € 210,00 (excl. Btw) per jaar kost.
  • Indien het lid van Techniek Nederland in een jaar meer dan 50 dossiers aanbrengt of voor in totaal tienduizend euro vorderingen aan Intrum overdraagt, vervallen de abonnementskosten.

Intrum ondersteunt u ook in het voortraject, om te voorkomen dat slechtere betaling leidt tot wanbetaling. Daarvoor krijgt u kosteloos de beschikking over o.a. voorbeeldfacturen en -aanmaningen, incassostickers en een abonnement op Credit Management Magazine.

Meer informatie

W https://www.intrum.com
M info@nl.intrum.com
T 088 118 99 99