Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

primary

CO-keur credits: 15% korting

Screenshot app CO-keur

Het certificeringstraject in het kader van de Gasketelwet kan een behoorlijke administratieve last meebrengen voor installatiebedrijven. Zo moet je bijvoorbeeld ook zelf een uitgebreid  kwaliteitssysteem opzetten. En krijg je jaarlijks met audits te maken. Met CO-keur werkt dat net wat anders.

Wie zich aanmeldt bij CO-keur (www.co-keur.nl) en zijn kwalificaties en goedgekeurde meetapparatuur kan overleggen, kan via een licentie met het koepelsysteem werken met CO-keur. CO-keur regelt de interne- en externe audits en het maken van een kwaliteitshandboek.

Wie aan de slag gaat met de app, legt daarin alle verplichte controles vast, waarmee je dan voldoet aan de BRL 6000-25. Je werk wordt ook automatisch correct afgemeld. Vervolgens plaats je de door CO-keur en Techniek Nederland geleverde sticker (die je geleverd krijgt door CO-keur) op de cv-ketel.

Afrekenen per ketel

Zo kun je hoge (zichtbare en onzichtbare) certificeringskosten vermijden, want met CO-keur reken je af per ketel. Je koopt online een aantal ‘credits’ en gebruikt voor onderhoud en reparatie 1 credit en voor de installatie van een nieuw gasverbrandingsapparaat 2 credits. Zo is het ook eenvoudig om die kosten eventueel op te voeren in je factuur aan de klant.

Voor leden van Techniek Nederland geldt een korting op de credits van 15%.

Tarieven credits CO-keur

2023

Staffel Prijs per credit, incl. stickers Prijs leden Techniek Nederland (incl. 15% ledenkorting)

50 credits
100 credits
1.000 credits
10.000+ credits

 

€ 8,00
€ 7,50
€ 7,00
€ 6,50

 

€ 6,80
€ 6,38
€ 5,95
€ 5,53

 

www.co-keur.nl