Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

tertiary

Altijd beter op weg met de BP Plus Tankpas!

Als ondernemer wilt u graag zo mobiel mogelijk zijn. En het liefste tegen lage kosten. Techniek Nederland heeft daarom een unieke samenwerking met BP Nederland, waardoor onze leden profiteren van korting aan de pomp. Maar dat is nog niet alles. Want de BP Plus Tankpas is niet zomaar een tankkaart; het is een all-in-one oplossing om uw gehele wagenpark optimaal in beweging te houden.

Of u nu één of honderd bedrijfsauto’s heeft, met de BP Plus Tankpas profiteert u altijd van aantrekkelijke prijsvoordelen, optimale veiligheid en vele handige extra’s.

Omrijden voor de beste brandstof? Niet met BP Plus!

Omrijden voor het beste tankstation is met de BP Plus Tankpas niet meer nodig. U kunt namelijk terecht bij meer dan 300 bemande en 60 onbemande BP-stations in Nederland. Dankzij een samenwerking met EG Group (Texaco en Esso) en Total kunt u tanken bij meer dan duizend stations. Om u nóg meer keuze te geven, wordt de tankpas ook geaccepteerd bij de 73 tankstations van Argos, verspreid door heel Nederland.

Brengen uw zaken u over de grens? Dat komt goed uit. Want met de BP Plus Tankpas bent u ook welkom bij ROUTEX, een internationale netwerkalliantie tussen Aral, BP, Eni (Agip), OMV en Circle K, met ruim 18.000 tankstations in 29 landen. Er is dus altijd een station op uw route.

Maak het uzelf gemakkelijk

Tanken met de BP Plus Tankpas betekent dat uw bedrijf verlost is van betalen met contant geld, losse tankbonnetjes, declaraties en tijdrovende administratie. Alle uitgaven staan op één overzichtelijke factuur, waarmee u heel eenvoudig de door u betaalde btw kunt terugvorderen. Daarnaast kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week, al uw tankpassen simpel en veilig online beheren.

Hoe hoog is uw korting aan de pomp?

Techniek Nederland en BP hebben samen exclusieve kortingen afgesproken. Tanken met de BP Plus Tankpas betekent voor u dus direct voordeel aan de pomp:

Ledenkorting per liter

Excl. btw  Incl. btw 
DIESEL    
bemande BP-stations  9,91 ct 11,99 ct

onbemande BP-stations

(BP Express) 

11,16 ct 13,50 ct 
Texaco-stations 6,50 ct 7,86 ct
BENZINE    
bemande BP-stations 9,91 ct 11,99 ct

onbemande BP-stations 

(BP Express)

11,16 ct 13,50 ct
Texaco-stations 6,50 ct 7,86 ct
LPG    
bemande BP-stations 8 ct 9,68 ct

BP’s laagsteprijsgarantie

Is de pompprijs op het moment van tanken lager dan de grootverbruikersprijs en/of de landelijke adviesprijs minus de bovenstaande korting? Dan wordt uiteraard automatisch de dan geldende pompprijs berekend. Het gaat er immers om dat u zo voordelig mogelijk tankt!

Een stralend schone bedrijfswagen

Uw bedrijfswagen is het visitekaartje van uw onderneming. Daarom krijgt u als Techniek Nederland lid ook nog eens 25% korting op de BP Car Wash, die u bij ruim 110 BP-stations in Nederland vindt. Zo komt u weer stralend voor de dag met uw bedrijfswagen. Houd er wel rekening mee dat de Car Wash in principe alleen bedoeld is voor personenauto’s, kleinere typen bestelwagens en busjes zonder imperiaal. Grotere bedrijfswagens en dakopbouwen zijn helaas niet geschikt voor de Car Wash.

Nóg meer voordeel

Met de BP Plus Tanpas bent u in alle opzichten beter op weg. Met BP Target Neutral kunt u eenvoudig de CO2-uitstoot van uw wagenpark neutraliseren, terwijl u met BP FleetMove kosten kunt besparen door de prestaties van uw wagenpark nauwlettend te volgen. Zelfs voor elektrische voertuigen biedt BP een kostenbesparende oplossing.

Alle voordelen op een rijtje

• Bespaar op uw kosten
• Tanken bij BP, Texaco en Argos (grootste merknetwerk in de Benelux)
• Internationaal tanken bij 18.000 stations in 29 landen
• Eenvoudig online beheer
• Een handige verzamelfactuur voor eenvoudige btw-teruggave
• Geavanceerde veiligheidsopties
• Lage paskosten: slechts € 0,75 per pas per maand
• Géén aanvullende jaarlijkse kosten
• Automatische tolbetalingen

Vraag de BP Plus Tankpas nu aan!

Wilt u graag zo voordelig mogelijk tanken én altijd beter op weg zijn dankzij vele handige diensten? Meld u dan nu aan voor de BP Plus Tankpas van Techniek Nederland. Uw aanmelding wordt direct in behandeling genomen en u krijgt uw BP Plus Tankpas zo snel mogelijk toegestuurd. Hierna kunt u meteen profiteren!