Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

tertiary

SMSParking: Geen registratiekosten, en 15 euro parkeertegoed

sms-parking-yellow-brick

Met SMSParking kunt u via App, SMS en Internet overal in Nederland uw parkeerkosten betalen.
Zo hebt u geen gedoe met muntjes of bankpasjes, betaalt u altijd op de minuut nauwkeurig uw parkeertijd/kosten en ontvangt u automatisch maandelijks een factuur.

Bij SMSParking worden parkeeracties op de minuut afgerekend, dus u hebt geen extra kosten wanneer uw auto niet geparkeerd staat. De services van SMSParking zijn te gebruiken op alle locaties waar mobiel parkeren mogelijk is. Dat geldt ook voor parkeergarages en tolwegen.

Door het eenvoudig starten, aanpassen en stoppen van uw parkeeracties voorkomt u ook eventuele parkeerboetes. Bij SMSParking ontvangt u aan het einde van de maand een duidelijk overzicht van alle parkeeracties en een factuur met duidelijke BTW specificatie.
Het bedrijf hanteert een 24/7 klantenservice en als u lid bent van SMSParking kunt u een onbeperkt aantal kentekens en gebruikers toevoegen zonder extra kosten.
De abonnementskosten bedragen 2,35 euro per maand per bedrijf, dat voor elke parkeeractie 0,16 euro rekent (genoemde prijzen gelden inclusief BTW).

Ledenvoordeel

Leden van Techniek Nederland betalen geen registratiekosten (normaal eenmalig 5 euro) en krijgen een parkeertegoed van 15 euro*. Voor het benutten van het ledenvoordeel gebruikt u de actiecode TECHNL. Het parkeertegoed wordt automatisch aan uw account gekoppeld. Indien u dat wenst kunt u ook registreren via een van de accountmanagers van SMSParking; stuurt u dan een e-mail naar zakelijk@smsparking.nl onder vermelding van uw lidmaatschapsnummer van Techniek Nederland.

Aanmelden? Dat kan hier:

SMSParking Registration


*) De € 5,- registratiekosten en de € 15,- parkeertegoed worden als € 20,- parkeertegoed opgevoerd bij registratie met actiecode TECHNL.