Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Zo bestudeer je CONNECT2030 nog sneller

cover rapport CONNECT2030
primary

Naast het volledige rapport van de toekomstverkenning CONNECT2030 hebben we een verkorte versie gemaakt. Deze interactieve samenvatting is eenvoudig leesbaar op tablet, laptop of PC en gemakkelijk doorklikbaar. Zo navigeer je snel tussen de verschillende thema’s naar de onderwerpen die jouw belangstelling hebben. 

In september 2022 presenteerde de technieksector de toekomstverkenning CONNECT2030. Het rapport is opgesteld om in beeld te brengen met welke ontwikkelingen Nederland op weg naar 2030 te maken krijgt én welke rol de techniek daarin speelt. 

Combineer met MIJN CONNECT2030

Deze interactieve samenvatting* kun je het beste bekijken in combinatie met MIJN CONNECT2030. Met MIJN CONNECT2030 maak je een persoonlijke lees-meer-lijst van de thema’s, trends en factoren waar je je verder in wil verdiepen. MIJN CONNECT2030 geeft je een lijst met die onderwerpen én de paginanummers van het volledige rapport, waar je hier meer over kunt lezen. Het is een mooi instrument om het gesprek over CONNECT2030 en de toekomst mee te starten. In de interactieve samenvatting staat uitgelegd hoe je deze lijst MIJN CONNECT2030 kan samenstellen.   

* Het doornemen van deze interactieve samenvatting biedt je een leidraad om specifieke delen van CONNECT2030 uitgebreider te lezen in het volledige rapport, inclusief alle bronvermeldingen. Deze samenvatting kan in geen geval als een volledige vervanging van het totale rapport worden gezien. 

In gesprek over CONNECT2030? 

Wil je graag een persoonlijke toelichting op CONNECT2030 of ondersteuning bij het bespreken van de thema’s binnen je bedrijf? Neem dan contact op met je relatiebeheerder of regiomanager via het contactformulier

Download samenvatting, rapport en inspiratieplaat

CONNECT2030 is opgesteld in opdracht van Techniek Nederland, Wij Techniek, ISSO en TVVL. Kijk voor alle informatie op CONNECT2030 | Startmetconnect.