Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Webinar ‘Samen veilig doorwerken’ op dinsdag 31 maart – aanmelden kan nu!

webinar-1600
primary

De bouw- en technieksector willen dóór. Maar dan wel veilig en verantwoord. Techniek Nederland heeft met Bouwend Nederland en de Rijksoverheid een protocol opgesteld: Samen veilig doorwerken. Wilt u weten wat dat voor u betekent? Wat kunt u nog doen en wat niet? Welke instructies geeft u uw medewerkers? U krijgt antwoord op al uw vragen tijdens een webinar op dinsdag 31 maart om 15.00 uur. De aanmelding is nú geopend. Deelname is gratis.

Actuele richtlijnen

Het protocol ‘Samen veilig doorwerken’ sluit aan op de meest actuele richtlijnen van het RIVM en de nieuwste maatregelen van de overheid. U wilt weten hoe uw bedrijf daarmee moet omgaan? Meld u dan aan voor het webinar van Techniek Nederland en Bouwend Nederland. Op dinsdag 31 maart krijgt u vanaf 15.00 uur alle informatie die u nodig heeft.

Veilig doorwerken kan wél

Tijdens de coronacrisis werken we zoveel mogelijk door. Dat is belangrijk voor uw bedrijf, voor de sector en voor het land. Maar bij de klant thuis, op de bouwplaats en op het project staan gezondheid en veiligheid natuurlijk altijd voorop.

Het webinar geeft antwoord op vragen als:

  • Werken op 1.5 m afstand. Hoe doe je dat?
  • Kunnen werknemers samen in een busje?
  • Hoe regel je veilig de lunchpauze?

Arbeidshygiënisten 

Tijdens het webinar krijgt u deskundige informatie van: Johan Timmerman (arbeidsepidemioloog bij Volandis) en Theo-Jan Heesen (arbeidshygiënist bij Arbo Techniek) lichten het protocol toe. U kunt rekenen op praktische tips waarmee uw medewerkers veilig kunnen werken. Bovendien beantwoorden Johan en Theo-Jan uw vragen.

Ja, ik meld me aan voor dit gratis webinar

Webinar Samen veilig doorwerken.

Dinsdag 31 maart.

15.00 – 16.00 uur.