Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Terugblik Kennissessies BORG-A en Cybersecurity tijdens FSS 2024

bijeenkomst-beveiliging
primary

De Vakcommissie Beveiliging van Techniek Nederland organiseerde op 10 april tijdens het FireSafety & Security twee succesvolle kennissessies. Onder leiding van Marc Niele, de voorzitter van de Vakcommissie Beveiliging, kwam een groot aantal professionals samen om ontwikkelingen binnen de sector met elkaar te delen. Lees wat er is besproken!

Stefan Spaak van Kiwa gaf duidelijke uitleg over het nieuwe BORG-A keurmerk in het kader van een goed beveiligingsplan. BORG-A is een onafhankelijk instrument en biedt maatwerk en mogelijkheden bij hoog risico objecten. Via de website van het CCV is alle informatie over BORG-A terug te vinden.

 

Frank van Olphen en Jos van Veluw van Croonwolter&dros / CS2 gaven de aanwezigen inzicht in de wet- en regelgeving die er op ons af komt in het kader van cybersecurity. Wetgeving met de grootste impact voor FSS deelnemers: NIS2 en de Cyber Resilience Act  (CRA) en Frank en Jos benadrukten het belang van zorgplicht en de introductie van bestuurdersaansprakelijkheid. Bekijk de samenvatting van de presentatie.

 

De Vakcommissie Beveiliging bestaat uit: Marc Niele, Han Kalkman, Andy Vintcent, Jan Bonnen, Ronald Uittenbogerd, Egbert Colijn en Helene Minderman.