Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Schrijf je nu in voor de DigiDare Award!

SBB won de DigiDare Award in 2021
primary

Wil jij anderen inspireren met een positief voorbeeld van digitaal samenwerken, rechtstreeks uit de praktijk? Schrijf je dan in voor de DigiDare Award 2022! Met de DigiDare Award vragen BIM Loket en digiGO aandacht voor succesverhalen van digitale samenwerking in de gebouwde omgeving. Het belangrijkste doel van de prijs is om anderen te inspireren met positieve voorbeelden van digitaal samenwerken, rechtstreeks uit de praktijk. Techniek Nederland werkt mee aan digiGo en is participant in BIM Loket. Vanuit die samenwerking willen we je oproepen om een inzending in te sturen.

SBB won de DigiDare Award in 2021

We moeten digitaliseren, daar is iedereen in de gebouwde omgeving het over eens. Maar hoe pak je zo’n digitaal transformatieproces aan? En wanneer spreek je van een succes? Digitalisering gaat immers om meer dan alleen technologie. Het gaat om mensen en organisaties. Het gaat om anders denken, digitaal bewustzijn creëren en je achterban meekrijgen. Het gaat om cultuur.

Kanshebbers voor de DigiDare Award zijn succesverhalen van deze cultuuromslag waarin digitale samenwerking, mens en organisatie centraal staan. En aan de hand van deze voorbeelden de sector laten zien wat digitaal samenwerken in de praktijk voor mens en organisatie betekent en wat het concreet oplevert.

Foto boven: SBB won de DigiDare Award in 2021

Inschrijven voor de DigiDare Award 2022

Deelnemen was nog nooit zo eenvoudig! Beantwoord de volgende vier korte vragen via het inschrijfformulier op digidareaward.nl:

  1. Welk initiatief heb je genomen om digitaal samen te werken met jouw partner(s) in de gebouwde omgeving?
  2. Waarom is je initiatief een succes voor mens en organisatie? Wat levert het concreet op?
  3. Wat kunnen andere professionals uit de gebouwde omgeving van jouw verhaal leren?
  4. Waar ben je het meest trots op?

Ga voor meer informatie en inschrijven naar digidareaward.nl