Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Resultaten eerste meting brancheplan verpakkingen

Brancheplan-Verpakkingen-resultaten-1600x900
primary

Om de voortgang van het brancheplan verpakkingen te evalueren wordt er jaarlijks een onafhankelijke monitoring uitgevoerd door het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. De resultaten van de eerste meting over 2021 zijn nu bekend.

 

Voortgang

Belangrijke les van deze eerste meting is dat een aantal uitgevraagde data niet beschikbaar is in de systemen van de deelnemers. We blijven werken aan de verbetering van de monitoring en de eerste stappen hiertoe zijn al gezet. Op basis van de resultaten van deze meting werken we aan een herijking van de doelstellingen om in de toekomst nog beter de voortgang op de doelstellingen te kunnen meten.

In maart 2023 zullen we de vervolgmeting starten en data uit gaan vragen bij de deelnemers. In de vervolgmeting hopen we het aantal respondenten te verhogen. Er zullen meer hulpmiddelen beschikbaar worden gesteld voor het invullen van de vragenlijst zoals een online meeting om vragen van deelnemers te beantwoorden. Ook zal er een FAQ komen die antwoord geeft op veel voorkomende vragen en uitdagingen.