Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Opleverings- en controlerapport pv-installaties vernieuwd

opleverings- en controllerapport pv-installaties
primary

Om een helder en compleet overzicht te krijgen van alle relevante controlepunten van de pv-installatie kunt u gebruik maken van het opleverings- en controlerapport pv-installaties. Het formulier en de bijlagen voor grote installaties zijn iets gewijzigd. Daarnaast is een eenvoudiger formulier ontwikkeld voor de controle van kleinere pv installaties tot maximaal 3 keer 25 Ampere. U vindt de formulieren op onze website.

Het Opleverings- en controlerapport voor pv-installaties is een omvangrijk document geworden met daarbij 3 bijlagen:

Het Oplevering- en controlerapport pv installaties tot maximaal 3 x 25 Ampere heeft geen bijlagen.

De formulieren moeten volledig worden ingevuld. Het rapport is een pdf die ingevuld kan worden en de bijlagen worden als excel-document beschikbaar gesteld, zodat er meer kolommen kunnen worden toegevoegd indien de installatie dit vraagt. 

Deze formulieren zijn door Holland Solar en Techniek Nederland ontwikkeld.

Klik hier om naar de formulieren te gaan.