Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Luister nu naar de podcast Het Bouwkompas over CONNECT2030!

Connect-1600x900
primary

Deze verfrissende podcast geeft inzicht in ontwikkelingen in de wereld van Bouw en Techniek. En hoe kan dat beter dan door CONNECT2030 centraal te stellen.

Namens Techniek Nederland gaan voorzitter Doekle Terpstra en Jacques van der Krogt, voorzitter van de commissie Innovatie, in gesprek met de mannen van Het Bouwkompas en laten hun licht schijnen op de onmiskenbare rol van de technieksector in de aanpak van maatschappelijke vraagstukken en uitdagingen.

Beluister de volledige podcast via: https://youtu.be/wL39FT2awzw.

Op de site www.startmetconnect.nl vind je alle informatie over de toekomstverkenningen zoals CONNECT2030.