Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Kijk online de presentatie van CONNECT2030 terug

CONNECT2030-cover-1600x900
primary

Het was druk gisteren in het Louwman Museum in Den Haag. Ruim 250 branchegenoten en stakeholders woonden daar de presentatie bij van onze toekomstverkenning CONNECT2030. Was u één van de vele vakgenoten die er niet bij konden zijn? Dan geven we u graag alsnog de gelegenheid om de presentatie mee te maken. Vanaf morgenmiddag kunt u het volledige programma online terugzien.

Programma Presentatie toekomstverkenning CONNECT2030

  • Opening door Doekle Terpstra, voorzitter Techniek Nederland.
  • Overhandiging rapport aan Ingrid Thijssen (voorzitter VNO-NCW) en Ferdi Licher, directeur Bouwen en Energie van Ministerie BZK.
  • Presentatie CONNECT2030 door Jacques van der Krogt, voorzitter commissie Innovatie Techniek Nederland en Joram Nauta, onderzoeker TNO.
  • Bijdrage van Europarlementariër Mohammed Chahim (PvdA).
  • Keynote door Ben van der Burg, oud-langebaanschaatser en IT-ondernemer.
  • Paneldiscussie met Jacques van der Krogt, Marleen Prins (COO Equans), Sem de Jong (student HvA) en de aanwezigen in de zaal.

Bekijk de volledige livestream van de presentatie terug op startmetconnect.nl.