Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Jaarlijks consequent investeren in leerlingen: zo werkt dat bij Paree

Paree-1600x900
primary

Bij Paree in ’s-Heerenhoek nemen ze ieder jaar zo’n 10 nieuwe leerling monteurs aan. Dat betekent dus veel en lang investeren in de toekomstige volwaardige werknemers. Het kost even tijd, maar het loont: “Hier komen de toptechneuten van de toekomst uit.”

Pieter Paree, algemeen directeur bij Paree B.V. speelt met zijn bedrijf in op de toekomstige vraag aan de sector. Natuurlijk doet hij dat voor de continuïteit van zijn eigen bedrijf, maar ook voor de branche als geheel. “We moeten met z’n allen onze schouders eronder zetten”, aldus de Zeeuwse directeur.

Bekijk de vlog hieronder en ontdek hoe zij dit aanpakken.