Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Bouw aan de toekomst en vernieuw je organisatie

Bouw aan je toekomst 1600X900
primary

Techniek Nederland en Wij Techniek begeleiden bedrijven in de elektrotechniek met zes tot vijftig medewerkers bij het werk maken van vernieuwing. Dit doen we door planmatige en praktische stappen te zetten bij het professionaliseren van je organisatie.

De technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op en dat heeft natuurlijk grote impact op de bedrijven en medewerkers in onze sector. Dus ook op jouw bedrijf en jouw medewerkers. Hierop voorbereiden is slim, maar is bovendien ook het antwoord op de vraag hoe je succesvol kunt blijven in de toekomst. Want ontwikkeling van je medewerkers is belangrijker dan ook. Zij zijn tenslotte de bouwsteen voor een succesvolle en moderne organisatie.

Op maat advies

Bedrijven in de elektrotechniek met zes tot vijftig medewerkers kunnen zich aanmelden (beoordeling vindt plaats op volgorde van binnenkomst) en krijgen 32 uur kosteloze begeleiding van adviseurs ontwikkelcultuur . Met hun HR-achtergrond weten zij als geen ander hoe jij je medewerkers kan motiveren om in beweging te komen en te blijven. Op zo’n wijze dat dit daadwerkelijk wat voor je bedrijf én je medewerkers oplevert. Samen kijken jullie naar jouw bedrijf, je plannen en je team. Deze verkenning vormt de basis voor de ontwikkelmogelijkheden op korte en lange(re) termijn. Jullie werken dit uit in een concreet plan, waarmee je direct aan de slag kunt.

Onze adviseurs helpen je met een op maat gemaakte aanpak. Belangrijke onderdelen tijdens het traject:

  • Achterhalen waar je met je bedrijf naartoe wilt en wat daarvoor nodig is.
  • Opstellen van een actieplan en tijdpad.
  • Creëren van een sfeer waarin jouw vakmensen zich blijven ontwikkelen.
  • Inzet van de juiste middelen.
  • Borgen van de werkwijzen en ontwikkelcultuur.

Meer weten of direct aanvragen?

Download de flyer, bel met 0800 885 58 85, mail naar projectondersteuning@wij-techniek.nl of meld je direct aan op wij-techniek.nl/bouwaandetoekomst

Bouw aan de toekomst, vernieuw je organisatie is een project dat is gefinancierd door KIEN Innovatiemeesters en samen met Techniek Nederland en Wij Techniek wordt georganiseerd.