Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Bekijk de Techathon vlog en doe volgend jaar ook mee!

Techathon'22-1600x900
primary

Wat hebben we een fantastische editie van de Techathon achter de rug; met spanning, sensatie en zeven uitstekende pitches van studenten en high potentials uit het bedrijfsleven die allemaal hebben gestreden om de felbegeerde prijs en prestige van het winnen van de Techathon ‘22.

Maar hoe is de dag tot stand gekomen? Wat heeft er allemaal plaatsgevonden achter de schermen? En waarom vinden alle deelnemers de Techathon een leerzaam, maar ook tof evenement? Je ziet het allemaal terug in deze Techathon Vlog van de dag!

Wil je de volgende editie van de Techathon ook meedoen?

Ga naar www.startmetconnect.nl/techathon23 en laat ons weten dat je interesse hebt!

Alles over de Techathon ’22 online

Tijdens de Techathon ’22 op 10 november kregen 7 teams 1 dag de tijd om plannen uit te werken voor een duurzame toekomst van de wijk Hoefkwartier in Amersfoort. Ieder team bestond uit 2 mbo-studenten, 4 hbo-studenten en 2 veelbelovende talenten van technische bedrijven. Uiteindelijk koos de jury na een lange en intensieve dag voor het plan Next gen digitale wijk van team Croonwolter&dros/Haagse Hogeschool/mboRijnland. 

Alle informatie over de deelnemende teams, de uitkomsten van deze dag, de pitches, de foto’s, films en vlog kan je vinden op de website www.startmetconnect.nl/techathon.

Techniek Nederland organiseerde de Techathon in samenwerking met de gemeente Amersfoort en de kennisorganisaties Wij Techniek, ISSO en TVVL. Techathon '22 komt voort uit de toekomstverkenningen voor de techniekbranche: CONNECT2025, SCENARIO2040 en CONNECT2030.