Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Spoedoverleg met woningcorporaties en netbeheerders

corona-iStock-1208116618-klembord-320x220
primary

Aedes, de koepel van woningbouwcorporaties, en Netbeheer Nederland hebben het voornemen geuit om monteurs geen werkzaamheden meer achter de voordeur te laten verrichten, tenzij er sprake is van werkzaamheden met een spoedeisend karakter. Een onnodig plan, dat tot grote vraaguitval zou leiden. Vandaag (dinsdag) hebben we hierover met de genoemde organisaties intensief contact gehad.

Voornemen moet van tafel

Werkzaamheden achter de voordeur kunnen volgens RIVM en de overheid gewoon blijven plaatsvinden. Uiteraard moeten monteurs daarbij wél de algemene instructies voor persoonlijke hygiëne in acht nemen. Door zulke werkzaamheden niet meer toe te staan, zouden de woningbouwcorporaties en netbeheerders de werkgelegenheid direct schaden en de continuïteit van veel bedrijven in gevaar brengen. Het voornemen moet wat ons betreft zo snel mogelijk van tafel. Wij verwachten morgen (woensdag) al meer informatie te kunnen geven in deze dagelijkse update.