Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

primary

Vakbladen

Covers bladen

Techniek Nederland geeft 2 vakbladen uit: E&W Installatietechniek en VV+, beide autoriteit en marktleider in hun segment. Ze worden zowel door fabrikanten, adviseurs, technische diensten als installateurs gelezen. Elk vakblad heeft een online nieuwsbrief. Als abonnee heeft u ook toegang tot ons rijke archief met vaktechnische artikelen.

Leden ontvangen 1 van de 2 vakbladen gratis, voor extra abonnementen gelden speciale tarieven. Ook niet-leden kunnen een abonnement afsluiten en zo hun vakkennis op peil houden. Een abonnement op E&W Installatietechniek, dat tien keer per jaar verschijnt, kost € 179,00 per jaar (excl. 6% BTW) en dat voor VV+, dat acht keer per jaar verschijnt € 109,00 (excl. 6% BTW). 

Voor meer informatie en het nemen van een abonnement; kijk op de abonnementenpagina van E&W of VV+. Bent u docent of medewerker bij een onderwijsinstelling, dan kunt u een gratis abonnement aanvragen via uw opleiding

E&W Installatietechniek

Techniek Nederland wil vakmensen helpen om hun beroep goed uit te kunnen oefenen. Volgens de laatste richtlijnen en kwaliteitseisen en met de nieuwste installatietechnieken. In overeenstemming met de geldende technische normen en veiligheidseisen, met praktische tips en verantwoorde aanwijzingen, zodat ze hun klanten optimaal bedienen.

Het aandeel installatietechniek in de gebouwde omgeving neemt immers toe en innovatieve technieken en ontwikkelingen vragen behalve om toelichting ook om een kritische benadering. Daarvoor geeft Techniek Nederland onder meer het vakblad E&W Installatietechniek uit, met een tweewekelijkse digitale nieuwsbrief. Bovendien stellen wij voor abonnees een rijk archief met duizenden verhelderende artikelen ter beschikking. Op de site van E&W Installatietechniek publiceren we ook tientallen voor iedereen toegankelijke instructiefilms. Vraag een abonnement aan op E&W Installatietechniek. E&W is gratis voor BBL-ers. Vraag hier je abonnement aan.

VV+

Het magazine VV+ is al 75 jaar het toonaangevende medium voor installatiedeskundigen op hbo-/wo-niveau in de gebouwde omgeving. Wetenschappelijk onderlegde auteurs behandelen alle rele­vante technische en wetenschappelijke innovaties, ontwikkelingen en achtergronden op het gebied van gebouw-gebonden installatietechniek in de woningbouw en utiliteit.

Onderwerpen strekken zich uit over klimaattechniek, sanitaire technieken, energietechniek, koudetechniek, elektro-, infra- en proces­techniek, duurzame gebouwtechniek, koeling, energieopslag, BIM, verwarming, waterinstallaties en duurzame installaties. Vraag een abonnement aan op VV+.

U kunt hier ook een proefexemplaar aanvragen. Bent u docent of medewerker bij een onderwijsinstelling, dan kunt u een gratis abonnement aanvragen via uw opleiding.