Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

primary

Lijst van adviesbureaus CO-certificering

Header-bij-stap-2-1500x900

In stap 2 zorg je ervoor dat je het Kwaliteitshandboek juist invult en de administratie op orde brengt. Kun je daarvoor hulp van buiten gebruiken? Op deze pagina vind je een lijst van adviesbureaus, die je kunnen begeleiden. Veel van deze bureaus bieden ook ondersteuning bij de vervolgstappen.

CO-certificatie.nl

CO-certificatie.nl organiseert eendaagse workshops met de titel: ‘Kwaliteitshandboek voor de CO-certificering’. Aan het einde van de dag heb je een compleet ingevuld kwaliteitshandboek en een actielijst ter voorbereiding op de audit. Zo ben je dus in 1 dag volledig audit klaar. Kijk voor meer informatie en voor het aanmelden voor deze workshop Uitgangspunt is in beide gevallen de KIWA BRL K25000. Leden van Techniek Nederland krijgen een korting van 10% krijgen op de workshop ‘Kwaliteitshandboek voor de CO-certificering’
Naar de site van CO-certificatie

QVOX

QVOX legt in verschillende fases het spoor uit naar een BRL 6000-25 certificering. Na een kick-off stippelt QVOX het pad uit naar het gewenste resultaat met alle bijbehorende mijlpalen, zoals interne en externe audits.
Naar de site van Qvox

Nedcon Organisatieadvies

Adviesbureau Nedcon begeleidt je bij de certificering volgens BRL 6000-25. Met heldere procedures, praktijkgerichte werkinstructies en duidelijke formulieren zorgt Nedcon ervoor dat je klaar bent voor de audit van de certificerende instantie. 
Naar de site van Nedcon Organisatieadvies

Heerkens Bedrijfskunde B.V.

Heerkens verzorgt een breed pakket op het gebied van kwaliteit, veiligheid, arbo en milieu. Voor certificatie hebben korte trajecten de voorkeur waarbij de huidige werkwijze van het bedrijf zo veel mogelijk gehandhaafd blijft.
Naar de site van Heerkens Bedrijfskunde B.V.

Kader Bureau Kwaliteitszorg B.V.

Bureau Kader begeleidt je naar certificering, draagt zorg voor het behoud van je certificaat en het continu voldoen aan geldende wet- en regelgeving. Kader biedt een integrale aanpak van diverse normen en branche-specifieke richtlijnen.
Naar de site van Kader Bureau Kwaliteitszorg B.V.

Maintenanz

Met Maintenanz ondersteuning van de CO-certificering van A tot Z. Met één of twee tools gereed voor de CO-certificering ( BRL 6000-25, BRL K25000 en NHK ). Nu en elke volgende audit!
Naar de site van Maintenanz

Van Mun Advies

Stapsgewijs leidt Van Mun je bedrijf naar het gewenste certificaat. Van Mun heeft jarenlange ervaring met een grote diversiteit aan normen en beoordelingsrichtlijnen. 
Naar de site van Van Mun

Nieuwhuis Consult B.V.

Startend met een nulmeting krijg je inzicht in de eisen van de BRL 6000 en in hoeverre je daar al aan voldoet. Op basis van de nulmeting stelt Nieuwhuis Consult een plan van aanpak op, waarin de verdere activiteiten worden vastgelegd om het BRL 6000 25 certificaat te behalen. 
Naar de site van Nieuwhuis Consult B.V.