Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

primary

Korting op de Warmtepompvergelijker voor installatiebedrijven

Warmtepompvergelijker-1600x900

Warmtepompvergelijker voor installatiebedrijven: € 168,00 korting in jaar 1, daarna € 270,00/jaar*.

Warmtepompvergelijker.nl is een handige website waar uw klanten zelf gemakkelijk een eerste selectie maken van de warmtepomp die u mogelijk bij hen gaat plaatsen. Dat scheelt u als installateur veel tijd. Installatiebedrijven kunnen de website in hun eigen huisstijl laten maken en de indicatieve offerte die voor klanten automatisch wordt samengesteld betreft alleen de merken die het bedrijf levert. Minder adviseren, meer installeren!

De Warmtepompvergelijker bevat informatie over zo’n 250 modellen. Klanten kunnen zelf op de website allerlei eenvoudige data invullen over hun huis, hun woonsituatie en energieverbruik. Direct zien ze of hun huis er wel geschikt voor is, welk type warmtepomp voor hun het beste zou zijn, wat hun mogelijke besparing wordt en of ze subsidie kunnen krijgen.

Allemaal zaken die u als installateur niet meer met hen hoeft door te nemen. Dat scheelt een huisbezoek of een lang telefonisch advies en het handmatig samenstellen van een offerte. Informatieve animatiefilmpjes leggen veel uit en een lijst met veel gestelde vragen maakt de voorlichting aan klanten nagenoeg compleet.

De Warmtepompvergelijker is beschikbaar tegen een maandtarief van € 99,00, leden van Techniek Nederland betalen echter in het eerste jaar slechts € 85,00 en de jaren daarna € 76,50 per maand.

U betaalt geen set up kosten.
Na het eerste jaar is de warmtepompvergelijker maandelijks opzegbaar.
Genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Ook uw eigen Warmtepompvergelijker?

Schrijf u dan hier in

 

*mits het contract door de klant wederom met 1 jaar wordt verlengd. Als de klant na jaar 1 maandelijks verlengt, dan geldt deze korting niet en blijft het tarief €85 per maand voor leden van Techniek Nederland.