Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

primary

DOWNLOAD GRATIS CHECKLIST CO-CERTIFICERING

CO-certificering-1600x900

De Gasketelwet is aanstaande. Daarom is het noodzakelijk om vooral nu goed voorbereid aan de slag te gaan met je CO-certificeringstraject. Om je hiermee op weg te helpen heeft Techniek Nederland onder andere de 'Checklist CO-certificering' ontwikkeld waarin de belangrijkste aandachtspunten overzichtelijk op een rij staan. Zodat je je CO-certificering goed kunt voorbereiden. En altijd een checklist achter de hand hebt ter ondersteuning.

De Checklist CO-certificering bestaat uit vijf onderdelen:

  • Werkzaamheden die vallen onder de CO-certificering
  • Werkzaamheden die niet vallen onder de CO-certificering
  • Checklist Controlepunten tijdens onderhoud
  • Wie wordt straks waarvoor verantwoordelijk?
  • Overzicht monteursexamens

Download de checklist hieronder en kickstart vandaag nog je CO-certificeringstraject.

primary