Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Hulp bij werven zij-instromers in Zuid-Holland

functioneren werknemer
primary

Op zoek naar goed opgeleid personeel? Zij-instromers zijn het antwoord op jouw personeelsvraag! Hoe je dat aanpakt? Het platform Naar Bouw en Techniek helpt installateurs regio Zuid-Holland met praktisch advies, brengt je in contact met zij-instromers en nog meer.

 

De arbeidsmarkt is enorm in beweging. Naar Bouw en Techniek helpt je hierop inspelen. Dit platform biedt onder andere de volgende hulp bij het vinden en binden van medewerkers:

 • Adviseur arbeidsmarkt
  Schakel een adviseur arbeidsmarkt in die je helpt bij het vinden van switchers of het opleiden van je huidige personeel.
 • Financiële ondersteuning
  Scholingsvouchers waarmee je (nieuwe) medewerkers een opleiding of  training laat volgen. 
 • Loopbaanpaden
  Welke beroepen of functies zijn er voor medewerkers om te verdiepen of te verbreden?  Loopbaanpaden helpen om verder te kijken.
 • Beroepenbijeenkomst
  Bezoek ook de beroepenbijeenkomsten waar bedrijven en switchers elkaar vinden. Daarnaast kom je alles te weten over de mogelijkheden van opleidingen.

Ook je personeelsbestand versterken?

Kijk op de website van Naar Bouw en Techniek en word ook lid van de LinkedIn-groep van Naar Bouw en Techniek. Hulp nodig bij het opzettenvan een wervingscampagne? Gebruik de Campagne Toolkit.