Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Commissieleden gezocht: sluit je aan bij de Vakcommissie Elektrotechnisch Installatiebedrijf

Monteur elektrotechniek aan het werk
primary

Wil jij een sleutelrol spelen in de toekomst van de elektrotechnische sector? Heb jij een hart voor innovatie en deel je graag jouw kennis en ervaring? Dan is dit jouw kans om écht verschil te maken! Wij zijn op zoek naar gedreven professionals in de elektrotechniek om onze Vakcommissie Elektrotechnisch Installatiebedrijf (VEI) te versterken.

Als lid van de VEI lever je een cruciale bijdrage aan de ontwikkeling van onze sector. Jouw inzichten helpen ons om kansen te benutten, verbeteringen door te voeren en zo onze leden – jouw collega's in de branche – te ondersteunen. Dit doen we door samen doelstellingen en visies te ontwikkelen en deze om te zetten in concrete acties.

 

Wie we zoeken

  • Eigenaar, directeur, of manager bij een lidbedrijf in de Elektrotechniek. Voor de samenstelling van de commissie zou het mooi zijn als je een bedrijf vanaf 100 medewerkers vertegenwoordigt.
  • Gedreven en enthousiast over vooruitgang en ontwikkeling.
  • Betrokken bij de branche en haar toekomst.
  • Bereid je in te zetten voor het belang van onze leden.

 

Download het volledige profiel van commissielid VEI

 

Tijdsinvestering

De VEI vergadert 4 à 5 keer per jaar, met daarnaast de organisatie van een ledenbijeenkomst en betrokkenheid bij projecten.

 

Sluit je aan!

Zie jij jezelf al als onderdeel van deze groep? Neem dan nu contact op met Marcel Ligthart via 088 543 26 13 of m.ligthart@technieknederland.nl. We kijken ernaar uit om met jou in gesprek te gaan en samen te bouwen aan een stralende toekomst voor onze branche!