Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Breman en Kemkens kiezen voor Resultaat Gericht Samenwerken

Verbinding 1-24 1920x1080
primary

Voorzitter Doekle Terpstra zei het al; ‘Samenwerken is het nieuwe concurreren.’ Installatiebedrijven Breman en Kemkens bewijzen dat dit klopt. Ze gaven gehoor aan de roep van woningcorporaties en vastgoedbeheerders om vanuit samenwerking betere resultaten te bereiken bij onderhoud en renovatie. Cornel Gaasbeek, contractbeheerder bij Breman Woningbeheer Midden en Twan van Grinsven, operationeel directeur bij Kemkens Group vertellen over de kansen voor installateurs met de standaardmethode Resultaat Gericht Samenwerken. Een succesverhaal. Werk je ook met woningcorporaties en wil je meer weten over RGS? Schrijf je dan in voor het webinar.

Als installatiebedrijf kun je het belang en de invloed van digitalisering niet meer ontkennen. Hoe pak je dat dan aan? Maurice Hoffman van HoffmanDME zegt: ‘begin gewoon.’ Hoe en op welke wijze zij dat doen kun je lezen op pagina 4. Daarnaast vertellen de compagnons Mart Hoogenboom en Hans Noels van Installatiebedrijf Sunconnect uit Oudkarspel op pagina 6 over de geluidswal met 4.200 zonnepanelen die langs de randweg van Alkmaar verrijst. Zij zijn er trots op aan dit project mee te werken. ‘Er ontstaat nu ook belangstelling vanuit andere gemeenten’, aldus de heren.

Verder interviewen we op pagina 9 duurzaamheidsversnellers Paul Das en Joris van den Heiligenberg over het verduurzamen van bestaande hoogbouw en hoe een jaren 60 complex van woningcorporatie Bo-Ex in Utrecht met prefab installatiemodules in de bouwschil meer dan zelfvoorzienend werd. Een verhaal dat smaakt naar meer. En op pagina 10 gaan we in op het afgelopen jaar: een jaar van hollen en stilstaan.

Wat nog meer?

Tom Wienhofen, directeur Megens Elektrotechniek en Ben Leusink, Technische directeur van Van der Sluis Technische Bedrijven vertellen over hun positieve ervaringen met de pilot incompany-training CONNECT2030. Na deze succesvolle pilot zijn de incompany trainingen nu ook beschikbaar voor alle leden. Daarnaast kun je wegwijs met Wkb via webinars worden. En lees je hoe je het online promotiemateriaal van de arbeidsmarktcampagne ‘jekuntzoveelmeerindetechniek’ kunt inzetten voor het werven van nieuw talent. Dit en nog veel meer in deze maart-editie van De Verbinding.

Nieuws over verzekeringen

Bij De Verbinding tref je ook de nieuwsbrief van Techniek Nederland Verzekeringen aan. Deze editie gaat onder andere over de arbeidsongeschiktheidsverzekering, is er een interview met Mark Goes, productspecialist Schadeverzekeringen en accountmanager en lees je wat de voordelen van duurzame inzetbaarheid zijn. Daarnaast gaan we in op de noodzaak om een switch te maken naar een zero emissie wagenpark of een elektrische bedrijfswagen, want van 2025 worden brandstof bedrijfswagens niet langer toegelaten in veel steden. In deze editie hebben we speciale aandacht voor subsidies en belastingvoordeel. Lees meer in de nieuwsbrief van Techniek Nederland Verzekeringen.