Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Informatiesessie MOOI-2024 voor gebouwde omgeving op 19 maart

Mooi-logo-1600x900
primary

Overweeg je een aanvraag in te dienen voor MOOI-2024 (Missiegedreven Onderzoek, Ontwikkeling en Innovatie) Gebouwde Omgeving? Kom dan op dinsdag 19 maart naar de informatiesessie in Delft. Na de bijeenkomst heb je een goed begrip van de MOOI-regeling, ben je op de hoogte van de do’s en don’ts voor een succesvolle aanvraag en heb je je netwerk uitgebreid met andere geïnteresseerden in de MOOI-regeling.

De MOOI-regeling Gebouwde Omgeving kan je aanvragen als je samen met andere partijen in een consortium aan innovatieve oplossingen met een multidisciplinaire aanpak werkt. Deze oplossingen moeten helpen om onze klimaatdoelen te halen voor de gebouwde omgeving, waarbij rekening wordt gehouden met technische, sociale en andere factoren die de slagingskans vergroten.

Informatiesessie

Tijdens de informatiesessie komen de volgende zaken aan de orde:

  • Toelichting op de MOOI-regeling vanuit RVO en de TKI's;
  • Praktijkervaringen gedeeld door deelnemers van eerdere MOOI-regelingen;
  • De mogelijkheid om vragen te stellen aan RVO, de TKI's en oud-deelnemers over de MOOI-regeling;
  • De gelegenheid om kennis te maken met andere potentiële aanvragers.

TKI Bouw en Techniek en TKI Urban Energy organiseren deze kennissessie in samenwerking met Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Techniek Nederland is een van de partners binnen het TKI Bouw en Techniek.

Praktische informatie