Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Houd medewerkers duurzaam inzetbaar met de Branche VitaliteitsCheck

Bakfiets-vitaliteit-1600x900
primary

Wij zijn trots om tijdens de Nationale Vitaliteitsweek 2023 de nieuwe Branche VitaliteitsCheck vanuit het label Techniek Nederland Vitaal te lanceren. Dit gezondheidsonderzoek is volledig op maat ontwikkeld voor werkgevers en medewerkers in de installatiebranche en technische detailhandel.

Wij vinden het belangrijk dat medewerkers in de branche vitaal blijven en uiteindelijk gezond hun pensioen halen. Met de inzet van de Branche VitaliteitsCheck helpen we je graag de vitaliteit binnen je bedrijf in kaart te brengen en denken wij graag mee om die te verbeteren. Want vitale medewerkers zijn productiever en minder vaak afwezig. Preventie is dus pure winst!

Wettelijke verplichting

Als werkgever ben je vanuit de Arbeidsomstandighedenwet verplicht medewerkers eens in de drie jaar een Preventief Arbeidsgezondheidskundig Onderzoek aan te bieden. Met een PAGO worden werkgerelateerde gezondheidsrisico’s in kaart gebracht. De Branche VitaliteitsCheck van Techniek Nederland Vitaal is een doorontwikkeling van het wettelijke PAGO.

Er wordt niet alleen gekeken naar de ‘algemene’ gezondheid, maar ook naar zaken die specifiek zijn voor de branche. Denk bijvoorbeeld aan knijpkracht, zicht en gehoor. Bovendien is er standaard een vitaliteitscoach bij het onderzoek aanwezig, die tips geeft over het bevorderen van de vitaliteit. En dat maakt verschil als het gaat om duurzame inzetbaarheid! Daarnaast is het vanuit het oogpunt van Goed Werkgeverschap aan te raden. En wist je dat het onderzoek zelfs een onderdeel is van de VCA-certificering?

Kleine investering, grote voordelen

De (basis) Branche VitaliteitsCheck is er voor ondersteunende en uitvoerende medewerkers. Naar wens zijn de pakketten uit te breiden met diverse aanvullende modules.

Interesse? Ga dan naar tnl.nu/vitaliteitscheck. Hier kun je tevens een vrijblijvende offerte aanvragen.

Ook kunnen zzp’ers kunnen bij ons terecht voor een Branche VitaliteitsCheck. Bij interesse vragen wij je een e-mail te sturen naar vitaal@technieknederland.nl.