Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Pensioenfonds Detailhandel verhoogt de pensioenen met 10 procent

525491138-detailhandel-16000x900
primary

Goed nieuws van Pensioenfonds Detailhandel: Het bestuur heeft besloten de pensioenen per 1 januari 2023 te verhogen met 10 procent. Bij het besluit voor deze indexatie heeft het bestuur gekeken naar de belangen van alle deelnemers, bij elkaar opgeteld ruim 1,3 miljoen mensen. Pensioenfonds Detailhandel werkt de komende jaren aan de overgang naar het nieuwe pensioenstelsel. Om te zorgen dat de overgang voor iedereen goed uitpakt, is het van belang reserves aan te houden. Binnen deze bandbreedte is het bestuur daarom tot het besluit gekomen om de pensioenen te verhogen met 10 procent.

Bijna gelijke tred met inflatie

De verhoging met 10 procent houdt daarmee bijna gelijke tred met de inflatie in Nederland die in de periode van juli 2021 tot juli 2022 op 12,4 procent uitkwam (CBS-consumentenprijsindex).

Verhoging verwerkt in pensioen januari

Pensioenfonds Detailhandel verwerkt de verhoging van uw pensioen in januari 2023. Deze is dan ook opgenomen op de uitkeringsspecificatie over januari 2023. Vanaf half januari 2023 is de verhoging van het pensioen zichtbaar in de persoonlijke pensioenomgeving op www.pensioenfondsdetailhandel.nl en op www.mijnpensioenoverzicht.nl

Lees meer over de indexatie (zoals de achtergronden bij het besluit, het belang en de betekenis van de verhoging voor de verschillende deelnemers en gepensioneerden).