Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Webinar: in 5 seconden je bedrijf weg, leer van een hacker hoe je dat voorkomt

Cyber-1600x900
primary

In dit webinar legt een hacker uit hoe hij te werk gaat en leer je hoe je de eerste stappen zet naar digitale veiligheid. Ook kun je je aanmelden voor een nieuwe tool van Samen Digitaal Veilig (SDV) die je hierbij ondersteunt en krijg je kosteloos begeleiding via webinars. Je mag dit echt niet missen!

Eerste stappen naar digitale veiligheid

Wij vinden het belangrijk dat onze leden deelnemen aan het webinar op 18 oktober. In dit webinar legt een ethisch hacker uit hoe hij te werk gaat en leer je hoe je de eerste stappen zet naar digitale veiligheid. Hiermee maak je niet alleen je eigen bedrijf, maar de hele sector een stuk veiliger. Ook kun je je aanmelden voor een nieuwe tool die je hierbij ondersteunt en krijg je kosteloos begeleiding via webinars. Je mag dit echt niet missen!

Je werkt je hele leven aan je bedrijf en in 5 seconden is het weg.
Je bent gehackt! Geen bestanden, geen klanten, geen planning.
Voorkom dat je slachtoffer wordt van hackers.

Meld je hier aan

Programma

Online op 18 oktober van 16:00 tot 17:00 uur

  • Korte introductie door Peter Zwakhals van Techniek Nederland en Dennis Mollet van Bouwend Nederland.
  • Initiatiefnemers SDV door Iris Schuitemaker (Hoofd Projecten bij MKB-Nederland & VNO-NCW) en Mathieu Daalder (Directeur Innovatie bij IVBB) - 5 min.
  • Leer denken als een hacker door Wouter van Dongen (Ethisch hacker en oprichter van DongIT) - 30 min.
  • Kosteloze oplossing: De eerste stappen naar digitale veiligheid door Ron Vermeulen (Projectmanager Samen Digitaal Veilig) - 20 min.
  • Ruimte voor vragen - 5 min.

Wouter van Dongen

Hij is een ervaren security specialist/ethisch hacker met ruim 15 jaar ervaring in IT-security en web development. In het webinar geeft hij een inspirerend kijkje in de keuken van een hacker. Hoe denkt hij, wat zijn de gevaren voor jouw bedrijf, hoe gaat hij te werk, waar let hij op als hij in wil breken? Wouter is een enthousiast spreker die zijn verhaal doorspekt met anekdotes en interessante feitjes.

Uniek en eenmalig

Dit webinar wordt maar 1 keer gegeven dus mis het niet. Als Techniek Nederland en Bouwend Nederland geven wij digitale veiligheid hoge prioriteit. Daarom zijn we een samenwerking aangegaan met Samen Digitaal Veilig. Met dit platform kun je, kosteloos, je bedrijf digitaal veilig maken. Hoe? Dat leggen we je graag uit op 18 oktober!

Meld je hier aan

Samen Digitaal Veilig een initiatief van branche- en beroepsorganisaties in samenwerking met MKB-Nederland. Het wordt gesubsidieerd door de ministeries van Justitie en Veiligheid en Economische Zaken en het Digital Trust Center.