Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

VSK: we zijn er bijna klaar voor!

Techniek-Nederland-stand-theater
primary

Volgende week start de VSK in de Jaarbeurs in Utrecht. Van 17 tot en met 20 mei vindt u hier de nieuwste systemen, technieken en producten op het gebied van verwarming, sanitair, klimaat en koudetechniek. Natuurlijk is Techniek Nederland ook aanwezig. Met kennis en informatie in het Techniek Nederland Theater en onze beursstand. Graag nodigen wij u uit om bij ons langs te komen in hal 9 (standnummer 09.B010) voor een kop koffie en een goed gesprek.

Ontmoet ons op de VSK

Natuurlijk zijn er iedere dag vele collega’s aanwezig die u informatie kunnen geven. Onze collega’s uit de regio zijn er op verschillende dagen:

Zuid-Holland, Zeeland  Tobias Niemeijer 17, 18, 19 mei
  Annemiek te Velde 19 mei
Groningen, Friesland, Drenthe Bertram Huethorst 20 mei 
  Jakob Hulshof 18 mei
Overijssel, Gelderland Bertram Huethorst 20 mei
  Berthold van Benthem 17 mei
Limburg, Brabant  Laurens-Jan Herrings 18, 20 mei 
  Onno van de Ven 18 mei
Utrecht, Flevoland, Noord-Holland Ruud Voortallen 17, 19 mei 
  Francisco van de Coevering 18 mei

 

Geen tijd om naar de beurs te komen, maar wel behoefte aan een gesprek?? Neem dan contact op met één van onze collega’s in de regio.

Gratis toegang

Toegang tot de VSK is gratis na registratie. Meld u vandaag nog aan. Met de barcode die u via e-mail krijgt toegestuurd kunt u uw persoonlijke toegangsbadge op de beurs afhalen.