Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Nieuw Handboek P&O: ‘Basis P&O voor installatiebedrijven’

symbool van samenwerken, handen op elkaar
primary

Op de nieuwe website Basis P&O voor installatiebedrijven vind je antwoord op (bijna) al je vragen over personeel en organisatie. Van werving tot ontslag, van strategische hrm tot omgaan met verzuim. Dit platform vervangt het vroegere Handboek P&O.

We geven op deze website uitgebreide en vooral ook, de juiste, informatie. Alles is gecheckt door de juristen van Techniek Nederland. Dat scheelt jou dus zelf het wiel uitvinden. Daarnaast is alle informatie toegespitst op de technische installatiebranche. Niet alleen bij de onderdelen over arbeidsvoorwaarden en cao, maar ook bij andere thema’s. Zo lees je alles over het opleiden en ontwikkelen van vakmensen met daarbij tips over de relevante diensten en regelingen hiervoor van Techniek Nederland en Wij Techniek*. Ook leer je over het voorkomen van en omgaan met verzuim. Dus heb jij een zieke medewerker en wil je weten hoe je daar het beste mee om kunt gaan? Basis P&O voor installatiebedrijven vertelt het je.

Ga dus voor antwoord op al je P&O-vragen naar www.penoinstallatie.nl.

 

.

* Op dit moment, januari 2022, is er nog geen nieuwe cao Metaal & Techniek. Dat betekent dat Wij Techniek per 1 januari 2022 geen heffingsbijdrage meer ontvangt. Zonder deze inkomsten kan Wij Techniek geen uitgaven doen en dat heeft gevolgen voor de dienstverlening. Alle activiteiten van Wij Techniek staan hierdoor voorlopig op een laag pitje. Zodra er een nieuwe cao is afgesloten, staat Wij Techniek uiteraard graag weer voor iedereen klaar. Voor meer informatie, kijk op: www.wij-techniek.nl/nieuws/berichtgeving-caoa