Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Online bijeenkomst vastgoedinformatiemodel Aedes ILS 2.0 op 9 februari

UV05363-BIM-UBO-1600
primary

Welke vastgoedinformatie is relevant voor corporaties en ketenpartners en hoe kunt u ermee aan de slag? U hoort het tijdens de lancering van Aedes ILS 2.0 op 9 februari 2022 van 13:00 tot 15:00 uur. Ook krijgt u inzicht in hoe u de Aedes ILS 2.0 kunt gebruiken bij het beheren van het vastgoed met BIM (Bouw Informatie Management). In de bouw- en technieksector worden steeds vaker Informatieleveringsspecificaties (ILS) gebruikt waarin is vastgelegd wie, wanneer, welke informatie moet leveren. Veel Techniek Nederland leden zijn ketenpartner van woningcorporaties. Leden die digitaal samenwerken met woningcorporaties en met ILS uitwisseling werken, nodigen we uit om deel te nemen aan deze online bijeenkomst.

Vastgoedinformatie is essentieel

Vastgoedinformatie is een essentieel onderdeel om goede dienstverlening te leveren voor vastgoedprocessen. Daarbij gaat het nog wel eens fout met de uitwisseling van informatie tussen collega’s en ketenpartners. Die is vaak niet eenduidig. Daarom is het belangrijk om een vastgoedinformatiemodel op te stellen die benoemd welke informatie corporaties nodig hebben van hun woningen. Dit is vastgelegd in de Aedes ILS 2.0.

Meld u aan

Aanmelden kan via deze webpagina van Aedes. Als u nog geen Aedes account heeft, kunt u die aanmaken als u op de ‘aanmelden’ knop heeft geklikt. Deelname aan deze online bijeenkomst is kosteloos.