Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Doe mee met online kennisdagen Industriële Veiligheid

IND Veiligheid_Online 1600x900
primary

De FHI (Federatie van Technologiebranches) organiseert op 21 en 22 april de Industriële Veiligheid online kennisdagen. Deze staan in het teken van veiligheid; fysieke veiligheid wel te verstaan. U bent van harte uitgenodigd hier aan deel te nemen.

De online kennisdagen zijn gericht op twee werelden: de maakindustrie en de procesindustrie. Totaal verschillende industrieën, maar vaak met hetzelfde uitgangspunt: het moet veilig. Niet alleen omdat de mens het kapitaal van uw bedrijf is, maar ook omdat de vervolgschade enorm kan zijn.

Tijdens de online kennisdagen is er een gevarieerd programma met veel verschillende webinars. Het webinar programma vindt u hier. 

 

Klik hier om u aan te melden voor de Industriële veiligheid online kennisdagen.