Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Workshop combinatie UAV 2012 en UAV-GC 2005

show

In de workshop wordt ingegaan op de basis van de UAV 2012 en de UAV-GC 2005. Er wordt een inleiding gegeven in de verschillen tussen verschillende bouwcontracten en de relevantie hiervan voor projecten. De workshop gaat in op de verantwoordelijkheden en verplichtingen die horen bij de verschillende contractvormen. Het doel van de workshop is dat deelnemers na het einde van de workshop belangrijke onderwerpen en risico’s in de verschillende contractvormen herkennen en hierop kunnen anticiperen. Om op deze manier een geslaagd en (winstgevend) project te realiseren.

Doelgroep

De workshop combinatie UAV 2012 en UAV-GC 2005 is bedoeld voor iedereen die betrokken bij de voorbereiding of uitvoering van UAV of UAV-GC projecten zoals projectleiders, calculatoren, projectmanagers, alsmede de eindverantwoordelijken binnen uw bedrijf.

Inhoud

Tijdens de workshop komen de onderstaande onderwerpen aan bod: 

  • Inleiding in verschillende bouwcontracten
  • Inleiding UAV 2012 en UAV-GC 2005
  • Informatie opdrachtgever en waarschuwingsplicht
  • Meer- en minderwerk en wijzigingen
  • Kostenvergoeding en termijnverlenging
  • Tegenstrijdigheden en contracteren
  • Belangrijke actualiteiten

Docent

Arjan ter Mors: Arjan ter Mors heeft ruim 30 jaar ervaring op het gebied van aanbestedingsrecht, bouwcontractenrecht en projectontwikkeling. Daarnaast verzorgt hij regelmatig workshops over bouwrecht als gastdocent voor Techniek Nederland.

De kennis wordt gedeeld door een combinatie van theorie en praktijkvoorbeelden. 

Kosten

De kosten voor deze workshop bedragen € 250,- (excl. btw) per deelnemer.  
Dit is inclusief lunch en lesmateriaal. Deelname is alleen mogelijk voor leden van Techniek Nederland.

 

Afsluiting

Na afloop van de workshop ontvangt de deelnemer een 'Bewijs van deelname'. 

 

In-company

Wilt u deze training liever volgen met uw afdeling of bij u in het bedrijf? Dat kan met onze in-company trainingen. Deze trainingen kunnen worden aangepast aan uw specifieke bedrijfssituatie. De kosten voor een in-company training zijn op offertebasis.


Bent u verhinderd? Tot twee dagen van tevoren kunt u zich kosteloos afmelden. In andere gevallen brengen wij u € 50,- onkosten in rekening.

Contact
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op.

Leden

€ 250,-

Niet-leden

€ nvt

12.30 Inloop met broodje

13.00 Aanvang workshop

17.00 Einde

Locatie

Techniek Nederland

Adres

Korenmolenlaan 4
3447 GG WOERDEN

Datum en tijdstip

2023-09-26T10:00:00
2023-09-26T17:00:00
2023-09-26T10:00:00 2023-09-26T10:00:00 Nederland
secondary
Susanne Klinge 04 240x240

Heb je een vraag?

Neem contact op met

Susanne Klinge

Ledenservice

088 543 27 90 | E-MAIL