Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Webinar: Meer rendement behalen in uitvoering van projecten met digitalisering

show

Meer grip en controle over bedrijfsprocessen krijgen? Op bijvoorbeeld project- en urenadministratie, planning en bestellingen vanaf de bouwplaats? Laat je met ons webinar op 5 september informeren hoe je met slimme digitale mogelijkheden meer overzicht krijgt.

Collega-ondernemer Mark van Hoften van Van Hoften Installatietechniek laat in deze sessie zien hoe hij door te digitaliseren foutkansen kon minimaliseren en overzicht en inzicht kreeg. Op zijn projectadministratie, urenadministratie, planning, bestellingen vanaf de bouwplaats, checklists en formulierenstromen, de daarbij behorende rapportages, foto’s, documentatie.

Sprekers:

  • Mark van Hoften van Van Hoften Installatietechniek,
  • Peter Zwakhals van Techniek Nederland,
  • Remco Westerlaken en Marius Hakkesteegt van het Samen Digitaal Boris-platform.

 

 

Samen Digitaal

“Samen Digitaal” is een groep projectmatige en seriematige installateurs die al sinds 2018 met elkaar optrekken. Door expertise en ervaringen te bundelen, hoeft niet ieder het wiel uit te vinden voor de digitalisering. Meerdere partijen hebben de voordelen van digitalisering al geruime tijd ervaren. Efficiëntie, gemak en meer betrouwbare data. Doordat we met dezelfde tools werken, is het delen van kennis veel beter mogelijk en komen we op basis van praktijkervaringen weer tot verbeteringen. Digitalisering is immers een continu proces.

Contact
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op.

Leden

Niet-leden

Aanvang 16.00 

Einde 17.30 uur

Locatie

Webinar

Adres


Datum en tijdstip

2023-09-05T16:00:00
2023-09-05T17:30:00
2023-09-05T16:00:00 2023-09-05T16:00:00
secondary
Susanne Klinge 04 240x240

Heb je een vraag?

Neem contact op met

Susanne Klinge

Ledenservice

088 543 27 90 | E-MAIL