Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Kennissessie Leidraad vertraging en verstoring

show

Het droombeeld is een project dat van begin tot eind voorspelbaar en volgens afspraak verloopt. In de praktijk lukt dit niet altijd, door onverwachte wendingen of omstandigheden waarop partijen soms wel en soms geen invloed op hebben. Het is dan in het belang van zowel de opdrachtgever als de opdrachtnemer om het project succesvol af te ronden.

Om alle betrokken partijen praktische handvatten te bieden, is in 2022 de Leidraad Vertraging en Verstoring gepubliceerd. Deze leidraad vormt een praktische gids voor het voorkomen, oplossen en beslechten van vertragingen en verstoringen in de bouw. In deze kennissessie leer je alles over de leidraad en hoe je deze kunt toepassen in je werk: van voorbereidingsfase tot en met de uitvoeringsfase.

Deze gratis kennissessie is een gezamenlijk initiatief van Techniek Nederland en Bouwend Nederland. Stan Putter (advocaat) en Jouke van der Schors (directeur Vijverberg), redactieleden van de leidraad, nemen je mee door de opzet van de leidraad en hoe je deze kunt gebruiken. Vervolgens volgt een verdieping op de aanbevelingen in het proces, het berekenen van de financiële gevolgen en hoe rechters en arbiters omgaan met vorderingen tot vergoeding van schade en/of kosten.

Deze kennissessie is toegankelijk voor iedereen die betrokken is bij het uitvoeren van projecten: opdrachtnemers, opdrachtgevers en adviseurs in de techniek, bouw, infra en ontwerpsector. Ook niet-leden van Techniek Nederland en Bouwend Nederland zijn welkom. 


 

Leden

€ kosteloos

Niet-leden

€ kosteloos

14.45 uur: inloop

15.00 uur: start kennissessie

17.00 uur: afsluitende borrel

Locatie

Buitenplaats Kameryck

Adres

Oortjespad 3
3471 HD KAMERIK

Datum en tijdstip

2024-05-28T15:00:00
2024-05-28T17:00:00
2024-05-28T15:00:00 2024-05-28T15:00:00 Nederland
secondary
Susanne Klinge 04 240x240

Heb je een vraag?

Neem contact op met

Susanne Klinge

Ledenservice

088 543 27 90 | E-MAIL