Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Veilig Werken Ochtend- en Middagsessies

show

Wil je sparren met experts over hoe je echt veiliger werkt? Schrijf je dan in voor de nieuwe gratis bijpraatsessies vroeg in de ochtend of einde middag. Deze sessies zijn zowel voor monteurs als leidinggevenden interessant. In maximaal twee uur ben je up-to-date. In de ochtend word je bijgepraat hoe je op veilig hoogte werkt. Tijdens de middagsessies laten we je zien hoe je medewerkers aanspreekt op veilig gedrag.  Schade, letsel en uitval voorkomen, schrijf je dan nu in!

Veilig Werken Ochtendsessie: Voorkom vallen
Meer dan de helft van de ongevallen wordt veroorzaakt door vallen van hoogte of ongelijke hoogte (struikelen). Tijdens deze sessie bespreken we de risico’s, randbeveiliging en de aandachtspunten van het gebruik van persoonlijke en collectieve beveiliging. Hoe zet je het op de juiste manier in en waar moet je op letten? Moet ik altijd met een rolsteiger werken of zijn er alternatieven? Moet ik altijd persoonlijk aangelijnd zijn of niet?

Tijden Ochtendsessie
Start 07.30 uur
Einde 09.00 uur

Veilig Werken Middagsessie: Samen ongelukken voorkomen
Elkaar helpen veilig werken voorkomt ongelukken. Toch vinden collega’s het vaak lastig om elkaar aan te spreken op onveilig gedrag. Tijdens deze sessie laten we je zien hoe je stuurt op bewust en onbewust gedrag. Na deze sessie is feedback niet vervelend, maar handig. Het voorkomt ongelukken en vergroot het succes van je bedrijf.

Tijden Middagsessie
Aanvang 16.00 uur
Einde 18.00 uur


Bent u verhinderd? Tot twee dagen van tevoren kunt u zich kosteloos afmelden. In andere gevallen brengen wij u € 50,- onkosten in rekening.

 

Leden

Niet-leden

Tijden Ochtendsessie
Start 07.30 uur
Einde 9.00 uur

Tijden Middagsessie
Aanvang 16.00 uur
Einde 18.00 uur

Locatie

Bouw en Infra Park

Adres

Ceintuurbaan 2
3847 LG HARDERWIJK

Datum en tijdstip

2024-06-12T07:30:00
2024-06-12T09:00:00
2024-06-12T07:30:00 2024-06-12T07:30:00 Nederland
secondary
Susanne Klinge 04 240x240

Heb je een vraag?

Neem contact op met

Susanne Klinge

Ledenservice

088 543 27 90 | E-MAIL