Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Sociëteitsbijeenkomst regio Noord

Maallust-1600x900
show

Voor leden in regio Noord organiseren we een sociëteitsbijeenkomst op 31 mei. In ontspannen sfeer ontmoet u vakgenoten uit de regio en wisselen we ideeën uit, terwijl we genieten van de lekkernijen van Proeflokaal Maallust te Veenhuizen.

Wilt u met uw partner deelnemen aan deze bijeenkomst? Meld u deze dan aan via de button 'Collega aanmelden'.

Contact
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op.

Leden

€ nvt

Niet-leden

€ nvt

15:30 Rondleiding met proeverij door de brouwerij of kaasmakerij (keuze)

17:00 BBQ

19:00 Einde

Locatie

Proeflokaal Maallust

Adres

Hoofdweg 140
9341 BL Veenhuizen

Datum en tijdstip

2023-05-31T15:30:00
2023-05-31T19:00:00
2023-05-31T15:30:00 2023-05-31T15:30:00 Nederland