Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Ledenbijeenkomst Beveiliging: inspireren en activeren

show

In samenwerking met ARAS Security organiseren we een ledenbijeenkomst voor beveiligingsinstallateurs met als thema ‘Inspireren en activeren’. Laat je inspireren door ondernemer Danny Mekić, hoor meer over de verdienmodellen van de toekomst en bezoek de thematische ruimten in het ARAS experience center.

De keynote spreker is Danny Mekić, ondernemer en in de media regelmatig te zien bij programma’s als Op1 en Kassa als jurist en tech-expert. Danny neemt ons mee in de laatste trends en ontwikkelingen op tech-gebied, maar deelt ook zijn visie voor de toekomst en laat zien welke kansen en bedreigingen er zijn voor het ondernemerschap.
Maak hier kennis met Danny en kijk via het Youtube kanaal.

 

Olivier Faber, lid van directie van ARAS geeft een presentatie met de titel 'Verdienmodellen van de toekomst'. De toekomst onthult innovatieve verdienmodellen, vooral op het gebied van video. We informeren je graag over nieuwe vormen van technische dienstverlening, zoals remote beheer en intelligente videoanalyse met daarbij de rol van cloud. 

In het ARAS experience center vind je een groot aantal gerenommeerde beveiligingsproducten en kan je al je vragen stellen aan de deskundige adviseurs van ARAS.

Natuurlijk is er ook voldoende gelegenheid om te netwerken en collega beveiligingsinstallateurs te ontmoeten tijdens de borrel met buffet.

Inhoudelijk programma

  • Nieuws vanuit de Vakcommissie Beveiliging
  • Danny Mekić, over de laatste trends en ontwikkelingen op tech-gebied, zijn toekomstvisie en kansen en bedreigingen voor het ondernemerschap.
  • Olivier Faber, ARAS over 'Verdienmodellen van de toekomst'
  • Bezoek ARAS experience center

Contact
Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op.

Leden

€ --

Niet-leden

€ --

15.00 uur: Inloop
15.30 uur: Aanvang
18.00 uur: Buffet
19.30 uur: Afsluiting

 

Locatie

ARAS Security bv

Adres

Thomas Edisonweg 5
5151 DH DRUNEN

Datum en tijdstip

2023-09-28T15:30:00
2023-09-28T19:30:00
2023-09-28T15:30:00 2023-09-28T15:30:00 Nederland 2023-07-11T09:00:00 2023-09-27T17:00:00
secondary
Roberto-Duric-240x240

Heb je een vraag?

Neem contact op met

Roberto Duric

Ledenservice

088 543 27 90 | E-MAIL