Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Kennisbijeenkomst Infraroodverwarming bij woningen met een kleine warmtevraag

show

Techniek Nederland organiseert samen met branchevereniging IG Infrarood een unieke kennisbijeenkomst over infraroodverwarming bij woningen met een kleine warmtevraag. Of je nu al werkt met infraroodpanelen of erover nadenkt ze te gebruiken, deze bijeenkomst is dé kans om meer te leren over deze manier van verwarmen.

Mis deze kans niet om je kennis over de mogelijkheden en beperkingen van Infrarood verwarming bij woningen met een kleine warmtevraag te vergroten en meld je vandaag nog aan!

In de gereedschapskist van oplossingen om woningen aardgasvrij te maken ontbreekt vaak een belangrijk en noodzakelijk middel: verwarmen met elektrische infrarood panelen. Er zijn veel vragen in de sector over de werking, toepassing en prestaties van deze verwarmingsoplossing. Is infrarood wel energetisch verantwoord? Is het mogelijk als hoofdverwarming? Hoe zit het met de piekbelasting? Wat zijn de praktijkervaringen? Terechte vragen, die beantwoord worden met recente ontwikkelingen, inzichten en energieprestatie praktijkcijfers.  

Tijdens deze bijeenkomst duiken we in de wereld van infraroodverwarming. We bespreken hoe het werkt, wat de voordelen zijn, en delen ervaringen uit de praktijk. Je hoort direct van een woningbouwcorporatie en een installatiebedrijf over hun ervaringen met infraroodpanelen. Daarnaast geven we inzicht in de huidige bouwregelgeving en presenteren we een manifest dat pleit voor meer erkenning van infraroodverwarming.

Leden

Niet-leden

9:00 - 9:30 Inloop 

9:30 - 12:00 uur inhoudelijk programma 

  • Wat is infraroodverwarming en hoe werkt het? - Walid Altmar
  • Optimalisatie van Comfort en Energieprestatie - Gerard de Leede.
  • Evaluatie van Infrarood Panelen in de praktijk - Pieter Lapre.
  • Ervaringen van een woningcorporatie met infraroodverwarming - Chris Theuws, Mark van de Ven. 
  • Ervaringen van een installatiebedrijf.
  • Belemmeringen in de bouwregelgeving - Harm Valk.
  • Presentatie van het Manifest dat pleit voor opname van infraroodverwarming in de bouwregelgeving.

12:00 - 12:30 Lunch

Locatie

De Hall

Adres

Korenmolenlaan 4
3447 GG WOERDEN

Datum en tijdstip

2024-06-05T09:00:00
2024-06-05T12:30:00
2024-06-05T09:00:00 2024-06-05T09:00:00 Nederland 2024-04-24T08:30:00 2024-06-05T12:30:00
secondary
Stock

Heeft u een vraag?

Neem contact op met

Events

 

088 543 27 90 | E-MAIL