Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Hoe om te gaan met prijsstijgingen en tekort aan materialen

bouwteam1600
show

De problemen met stijgende prijzen en leveringsproblemen met materialen en grondstoffen zijn door de oorlog in Oekraïne alleen nog maar toegenomen. We ontvangen bij Techniek Nederland dan ook veel vragen van leden over hoe zij met deze stijgende prijzen moeten omgaan en wat er voor mogelijkheden zijn om lopende contracten aan te passen. En hoe u dat het beste kan regelen als je nu een nieuw contract wil afsluiten.


Staat uw vraag hier niet bij of heeft u advies nodig over een specifiek geval, dan kunt u natuurlijk ook terecht bij Techniek Nederland Advies, advies@technieknederland.nl of 088 543 27 77.
Heeft u nog vragen over de inhoud van dit webinar kunt u contact opnemen met Marissa Willemse. Tel. 088-5432712 of via m.willemse@technieknederland.nl.Contact
Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op.

Leden

€ --

Niet-leden

€ --

Locatie

Online

Adres


Datum en tijdstip

2022-05-18T15:30:00
2022-05-18T17:00:00
2022-05-18T15:30:00 2022-05-18T15:30:00
secondary
Susanne Klinge 240x240 ZW

Heeft u een vraag?

Neem contact op met

Susanne Klinge

Ledenservice

088 543 27 90 | E-MAIL