Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Future Lighting: hét event voor kennis & innovatie

show

Tijdens dit event op 22 en 23 november 2023 in Gorinchem ontmoet je als installateur onder andere lichtontwerpers, architecten, adviseurs, facilitair managers en gebouwbeheerders. Techniek Nederland is aanwezig met een stand, zodat we kunnen laten zien dat onze leden een serieuze gesprekspartner zijn op het gebied van verlichting!

Je bent van harte welkom om je inzichten te delen en je kennis verder uit te breiden om de verlichtingsbranche verder te helpen. Meld je gratis aan voor de beurs via de aanmeldbutton.

Welkom bij onze stand!

Future Lighting is een spiksplinternieuw event voor alleen de verlichtingsindustrie in Nederland met vijftig exposanten en een zeer aantrekkelijk kennisprogramma over actuele lichtthema’s. Centraal staan verdieping, kennis, nieuwe inzichten en de meeste actuele lichtinnovaties.
Kom langs bij onze stand nummer A08 om met elkaar bij te praten over onze gezamenlijke visie op verlichting in het algemeen. En in het bijzonder over Smart Lighting, de status van Led verlichting en normen en richtlijnen.

Meer informatie: Future Lighting | Gorinchem (future-lighting.nl)

 

Leden

Niet-leden

Openingstijden

  • Woensdag 22 november 2023 | 10:00 - 17:00 uur

  • Donderdag 23 november 2023 | 10:00 - 17:00 uur

Locatie

NEXT LEVEL | Evenementenhal Gorinchem

Adres

Franklinweg 2
4207 HZ GORINCHEM

Datum en tijdstip

2023-11-22T10:00:00
2023-11-22T17:00:00
2023-11-22T10:00:00 2023-11-22T10:00:00 Nederland
secondary
Stock

Heeft u een vraag?

Neem contact op met

Events

 

088 543 27 90 | E-MAIL