Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Ledenbijeenkomst Arbo- en Kwaliteitsmanagers

show

Op woensdag 19 juni 2024 vindt de volgende ledenbijeenkomst Arbo- en Kwaliteitsmanagers plaats in Utrecht. Op deze bijeenkomst informeren we je over de laatste actualiteiten rondom kwaliteitsregelingen (ochtend) en arbeidsomstandigheden (middag). Ben jij er ook bij?

Wat kun je verwachten?

De ochtend (10.00 – 12.15 uur) staat in het teken van kwaliteitsregelingen:

  • Dagvoorzitter Ronald Velsink (Unica, voorzitter Beleidscommissie Markt en Kwaliteit) opent de bijeenkomst met een korte stand van zaken over de co-certificering.
  • Aankondiging nieuw programma vanuit de Beleidscommissie Markt en Kwaliteit om eenvoudiger en efficiënter om te gaan met certificeringen en erkenningen.
  • Wat wordt de rol van de nieuwe Stichting Keurmerken vanuit Techniek Nederland?
  • Eerste praktijkervaringen met de Wet kwaliteitsborging (Wkb) door Arjan Kleijer (Bylaer)

In de middag (13.00 – 15.30 uur) gaan we op de volgende twee onderwerpen in:

  • Jan Barrau (adviseur bij ArboTechniek) vertelt hoe je het veiligheidsgedrag in je organisatie vergroot.
  • Waar zitten de valkuilen bij de inhuur van zzp’ers op het gebied van veilige en gezonde arbeidsomstandigheden? Advokaat Denise Bakker geeft een toelichting. In de bijeenkomst van november 2024 waren er veel vragen over deze problematiek en Denise gaat hier dan graag ook verder op in.
Leden

Niet-leden

09.00 uur: inloop
10.00 uur: ochtendprogramma kwaliteitsregelingen
12.15 uur: lunch
13.00 uur: middagprogramma arbeidsomstandigheden
15.30 uur: einde

Locatie

Van der Valk Hotel Utrecht

Adres

Winthontlaan 4-6
3526 KV UTRECHT

Datum en tijdstip

2024-06-19T10:00:00
2024-06-19T15:30:00
2024-06-19T10:00:00 2024-06-19T10:00:00 Nederland
secondary
Stock

Heeft u een vraag?

Neem contact op met

Events

 

088 543 27 90 | E-MAIL