Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Aanbestedingscongres 2024

Aanbestedingscongres-1600x900
show

Duik in de wereld van aanbestedingen op het Aanbestedingscongres 2024, georganiseerd door Aanbestedingscentrum Techniek Nederland, Aanbestedingsinstituut Bouw & Infra, en Adviescentrum Aanbestedingen ‘Grond, Wegen en Groen’. Wij doen dit in samenwerking met het programma Beter Aanbesteden van Pianoo als onderdeel van de Week van Beter Aanbesteden. Mis het niet!

Nieuwe inzichten: Rechtsbescherming en AI
Twee krachtige thema's, Rechtsbescherming en Artificial Intelligence, staan centraal. Ervaar eye-openers van gerenommeerde sprekers over de nieuwste aanbestedingsontwikkelingen en uitdagingen in 2024. Jouw kans om bij te blijven!

Aanbestedingskennis verdiepen?
Het Aanbestedingscongres is de plek om je kennis te verdiepen. Wij nodigen je graag uit voor een boeiende en informatieve ervaring op ons congres. Verwacht diepgaande discussies, inzichten, en netwerkmogelijkheden. Ontmoet vakgenoten, stel vragen en blijf op de hoogte van de laatste trends. Jouw kans om jezelf te onderscheiden in de wereld van aanbestedingen!

Voor wie
Het Aanbestedingscongres richt zich op opdrachtgevers (aanbestedende diensten), adviseurs, installateurs en aannemers die betrokken zijn bij aanbestedingen. De nadruk ligt op het uitwisselen van de opgedane ervaringen in de praktijk door aanbesteders en ondernemers.

Aanmelden
Aanmelden is kosteloos, maar plaatsen zijn beperkt.

Leden

Niet-leden

13:00 uur: Ontvangst

13:30 uur: Opening

13:40 uur: Programma Beter Aanbesteden door Alex Buursema

Thema Rechtsbescherming
13:55 uur: Toelichting wijzigingen en proces wetswijziging door Kim van Kalleveen en Tamara Olivier van het Ministerie van economische zaken en klimaat

14:20 uur: Impact wijzigingen en toepassing in de praktijk door Bas Drijvers van Gemeente Eindhoven

14:50 – 15:15 Pauze

Artifical Intelligence in Aanbesteden
15:15 uur: ChatGPT in aanbestedingen door Jasper Ponte partner bij Brink Bouw, Infra en Vastgoed


13:40 uur: AI maakt gezond verstand niet overbodig door Maurice Beijk van Rentmeester 2050


16:05 uur: Interactie geleid door dagvoorzitter Edwin Lokkerbol


16:45 uur: Wrap up door Joost Haest van Severijn Hulshof advocaten


16:55 uur: Afsluiting


17:00 uur: Borrel

Locatie

Provinciehuis Utrecht

Adres

Archimedeslaan 6
3584 BA UTRECHT

Datum en tijdstip

2024-03-26T13:00:00
2024-03-26T18:00:00
2024-03-26T13:00:00 2024-03-26T13:00:00 Nederland
secondary
Stock

Heb je een vraag?

Neem contact op met

Ledenservice

088 543 27 90 | E-MAIL