Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

primary

Abonnement FGO+

Op de website FGO+ (Fabrikant Gebonden Onderhoud) vindt u de systeemcalculator, met alle door de fabrikant voorgeschreven onderhoudsaspecten van cv-toestellen tot 130 kW, de daarbij behorende onderhoudsformulieren en de OK CV-afmeldmodule.

Bent u lid en wilt u een abonnement?

U kunt gebruik maken van het onderstaande aanvraagformulier of het abonnement direct aanschaffen in onze webshop:

  • FGO webservices, waarmee u data kunt integreren in uw eigen onderhoudssoftware
  • FGO webapplicatie, waarmee u alleen kunt zoeken in de database (geen koppeling met uw eigen bedrijfssysteem)

Bent u geen lid van Techniek Nederland en wilt u een abonnement?

Dat kan. Bezoek deze pagina voor meer informatie over gebruik van de webshop door niet-leden.