Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Welkom in Woerden Welkom in het huis voor de techniek

Banner

Vanaf 26 oktober werken we vanuit ons nieuwe kantoor in Woerden. Een ontmoetingsplaats voor iedereen die werkt in, voor of samen met de technieksector. Met flexibele werkplekken en geweldige faciliteiten om elkaar te ontmoeten, te vergaderen, presentaties of kennissessies te volgen, samen ideeën te ontwikkelen en die uit te werken. U bent dan ook van harte welkom in Woerden!

U bent van harte welkom

We willen graag dat ons nieuwe kantoor een ontmoetingsplaats wordt voor iedereen die werkt in, voor of samen met de technieksector. En daar is het ook op ingericht.

Lees verder

Intechnium

Samen met Techniek Nederland zijn nog zes organisaties uit de techniek op hetzelfde moment verhuisd naar het Intechnium-pand in Woerden. Wij Techniek, OFED en TVVL zaten er al. Het is nu met recht een écht sectorhuis voor de techniek, een plek voor ontmoeting, samenwerking en sterke verbindingen.

Lees verder
Pand

Let’s meet! In het Intechnium en bij ons zijn veel ruimtes om elkaar te ontmoeten, te vergaderen, presentaties of kennissessies te volgen, samen ideeën te ontwikkelen en die uit te werken. In onze ontvangstruimte kunt ook u even komen werken. Het is een plek waar we echt samenwerken en waar het belang van de techniek zichtbaar is. Woerden ligt daarbij een stuk centraler in Nederland dan Zoetermeer. Wij hopen dan ook dat u nog vaker op bezoek zult komen. We zijn trots op het resultaat en denken dat we er voor de sector én met de sector een geweldige tijd gaan hebben.

Wie zitten er nog meer in ons nieuwe pand?
Wij Techniek is het opleidings- en ontwikkelingsfonds van de installatiebranche. OFED is het opleidings- en ontwikkelingsfonds voor de elektrotechnische detailhandel. TVVL is het Kennisplatform installatietechniek. Zij geven in het gebouw ook veel vakinhoudelijke cursussen aan onze leden. Naast Techniek Nederland, Techniek Nederland Verzekeringen en de Stichting Centraal Register Techniek verhuizen ook de pensioenconsulenten van PMT, de Stichting ter Bevordering Wetenschappelijk Onderwijs en Onderzoek Installatietechniek (WOI) en de Federatie Werkgeversorganisatie in de Techniek (FWT). Ook InstallQ verhuist naar Woerden.

Plek

Flexibel werken

Ons nieuwe kantoor is ingericht op activiteitgericht werken en de moderne faciliteiten ondersteunen dat volledig. We hebben een prachtige combinatie van werk- en ontmoetingsplekken in alle soorten en maten.

Uitstekende bereikbaarheid

We zijn uitstekend bereikbaar met zowel het OV als de auto en fiets. Station Woerden is een knooppunt met een hoge frequentie van treinen op de lijn Utrecht-Zoetermeer-Den Haag. Ook richting Amsterdam en Rotterdam zijn er directe verbindingen. Ons kantoor ligt op nog geen vijftien minuten lopen van het station. Met minder mooi weer is de combinatie van trein en bus een prima optie. Met de auto is het vanaf afslag 14 op de A12 nog geen drie minuten rijden.

Lees verder

State-of-the art techniek

De installaties en werkplekken zijn slim, ergonomisch, duurzaam en vanzelfsprekend geadviseerd en geïnstalleerd door leden van Techniek Nederland.

Openbaar vervoer en fiets
Vanuit Techniek Nederland willen we het gebruik van vervoersmiddelen met een zo laag mogelijke belasting voor het milieu stimuleren. Daarom hebben we een locatie gekozen die ook met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar is en centraal in Nederland ligt. Het treinstation Woerden is een mooi knooppunt met een hoge frequentie van treinen op de lijn tussen Utrecht en Zoetermeer-Den Haag. Ook in de richtingen van Amsterdam en Rotterdam zijn er directe verbindingen. De NS heeft OV-fietsen beschikbaar op het station Woerden. Overigens is het station te voet ook binnen vijftien minuten te bereiken. En met minder mooi weer is de combinatie van trein, bus en dan vijf minuten lopen ook een optie.

Fietsenstalling
In de fietsenstalling aan de voorkant van het gebouw kunnen fietsen droog en veilig worden geplaatst. Ook zijn hier oplaadpunten voor de fietsaccu’s.

Auto’s en parkeren
Komt u met de auto, dan kunt u parkeren op één van de 65 plekken aan de achterkant van het gebouw. Wilt u gebruikmaken van de oplaadpalen voor elektrische auto’s, dan hebben we er aan de voorkant van het gebouw twaalf beschikbaar voor medewerkers en bezoekers. Er zijn vier plekken beschikbaar voor alle soorten laadpassen en acht plekken voor de bij ons bekende laadpassen, die u vooraf kunt doorgeven. Is uw auto na een dagdeel opgeladen en bent u nog aan het werk op ons kantoor, verplaats uw auto dan s.v.p. naar de parkeerplaatsen aan de achterzijde. Dan kan een volgende collega of bezoeker de laadpaal gebruiken.

Toegang en tijden

Ons kantoor is geopend van 08.30 tot 17.00 uur. U wordt in onze centrale ontvangstruimte (‘de hub’) welkom geheten. Voor afspraken buiten deze tijden kan de collega waar u een afspraak mee heeft, u natuurlijk altijd ontvangen. Overigens is het Intechnium-gebouw vanaf 08.00 uur toegankelijk.

Meetings

Bijzonder aan onze nieuwe werklocatie is de aanwezigheid van de HALL als verhuurder van drie zalen en als cateraar. De HALL biedt in het Intechnium-pand – dus onder ons dak – drie vergaderzalen met ruimte voor groepen tot 220 personen. Perfect voor veel van onze events. Maar misschien ook wel voor die van u, wanneer u binnen het werkveld van de techniek (veel) collega’s wilt uitnodigen. Het restaurant van de HALL verzorgt gezonde lunches en diners op niveau en regelt ook alle benodigde catering tijdens een meeting of event. Kijk maar eens op www.dehall.nl.

Corona

Natuurlijk houden we rekening met de geldende coronamaatregelen. Dit betekent dat we op dit moment onze nieuwe werkomgeving nog niet maximaal kunnen benutten om te netwerken, te ontmoeten en samen te werken. Het uitnodigen van (grotere groepen) leden en het organiseren van bijeenkomsten en events zullen we voorlopig in grotere zalen doen, uitstellen, kleinschaliger of online organiseren. Om te voorkomen dat er teveel mensen aanwezig zijn, registreren wij wie er bij ons te gast is.

 

Adres & contact

Korenmolenlaan 4, 3447 GG Woerden Telefoon 088 543 26 50

Lees verder

Ons bezoekadres (en postadres) is Korenmolenlaan 4, 3447 GG in Woerden. Ons algemeen telefoonnummer is 088 543 26 50. Onze collega’s zijn telefonisch bereikbaar via hun mobiel of via 088 543 2x xx, waarbij de laatste drie cijfers gelijk zijn gebleven aan het doorkiesnummer van Zoetermeer.

Het telefoonnummer van Ledenservice is 088 543 27 90 en van de Juridische Advieslijn 088 543 27 77. Techniek Nederland Verzekeringen is bereikbaar via 088 543 27 17.

Toegang en tijden
Ons kantoor is geopend van 08.30 tot 17.00 uur. Voor afspraken buiten deze tijden kan de collega waar u een afspraak mee heeft, u natuurlijk altijd ontvangen.