Stickers Gecontroleerd 2022 ongepersonaliseerd

Met een uniforme werkwijze voor installateurs kunnen we de veiligheid van installaties sterk verbeteren en het aantal slachtoffers van koolmonoxide verminderen. Daarom is de voorwaarde voor het gebruik van deze sticker dat u zich houdt aan de 10 controlepunten voor gastechnische installaties.

Sticker gecontroleerd is voor uw klanten hét bewijs dat zij het komend seizoen weer kunnen vertrouwen op hun cv-ketel.

De sticker 'Gecontroleerd' is voor uw klanten hét bewijs dat zij het komend seizoen weer kunnen vertrouwen op hun cv-ketel. Een jaar later herinnert de sticker hen eraan dat het weer tijd is voor de onderhoudsbeurt. U plakt de sticker op de cv-ketel nadat u de jaarlijkse onderhoudsbeurt heeft uitgevoerd. U kunt uw bedrijfsgegevens op de sticker vermelden zodat uw klanten u snel weten te vinden.

  • Wilt u meer informatie: lees dan verder op de pagina sticker gecontroleerd of bekijk de video.
  • Wilt u gepersonaliseerde stickers bestellen? Dit kan via het Publicatie Platform. Om in te loggen gebruikt u hetzelfde wachtwoord waarmee u inlogt op de site van Techniek Nederland.

Per 1 april 2022 mogen alleen nog vakbekwame installatiemonteurs werkzaamheden aan (gas)verbrandingsinstallaties uitvoeren. Het is mogelijk dat de overheid rond 1 april met een alternatief komt om zowel de herkenbaarheid van de certificering als het afmelden in één te waarborgen. Aangezien de definitieve invoering en handhaving van de wet door de overheid wordt bepaald en het op dit moment nog niet duidelijk is op welke manier adviseren wij u niet te veel stickers te bestellen.

Gegevens worden geladen
Specificaties
Artikelnummer: 57088
Bestelgrootte: 1
BTW: 21 %
Omschrijving:
Stickers Gecontroleerd 2022 (ongepersonaliseerd, 100 stickers per doosje)
Prijs:
Gegevens worden geladen
Artikelgroep: 2016 - Webshop
BTW omschrijving: BTW verkoop 21%
Artikelprijs:
Gegevens worden geladen
Op is op: False
Levertijd:
Voorraad:
Leden vanaf

€ 4,00