Het Blauwe Boekje Nederlands [digitaal]

Digitale versie van Het Blauwe Boekje van Techniek Nederland: hét naslagwerk voor VGM-werken in de installatiebranche. Bestel nu.

Het Blauwe Boekje beschrijft hoe u Veilig, Gezond en Milieuverantwoord (VGM) uw werk kunt doen. Daarmee is het boekje onmisbaar in iedere gereedschapskist. Het Blauwe Boekje is geschreven voor medewerkers. Het geeft regels voor veilig werken en inzicht in de arbo- en milieuwetgeving. De regels worden uitgelegd aan de hand van praktische voorbeelden. Ook vindt u in het boekje taakrisicoanalyses (TRA’s) voor een groot aantal werkzaamheden én maatregelen die helpen om het werk VGM te kunnen uitvoeren.

Deze zesde druk is in nauwe samenwerking met arbo-deskundigen van installatiebedrijven tot stand gekomen. In vergelijking met de vorige druk is het Blauwe Boekje volledig geactualiseerd en komen ook thema’s als veiligheidsbewustzijn en werkdruk aan de orde.

Werkgevers die zijn aangesloten bij Techniek Nederland kunnen het Blauwe Boekje gebruiken als bedrijfseigen huisregels voor het VGM-werken.

Zie ook:

Gedrukte editie van het Blauwe Boekje

Gegevens worden geladen
Specificaties
Artikelnummer: 47061
Bestelgrootte: 1
BTW: 21 %
Omschrijving:
Prijs:
Gegevens worden geladen
Artikelgroep: 2016 - Webshop
BTW omschrijving: BTW verkoop 21%
Artikelprijs:
Gegevens worden geladen
Op is op: False
Levertijd:
Voorraad: 99910
Ledenprijs

€ 150,00