Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

primary

Webinars Monteursdagen '22

webinar-1600

/

De Monteursdagen ‘22 komen er weer aan. Vijf onderwerpen verdeeld over vijf webinars; verfrissende en informatieve online sessies waar je als monteur echt wat aan hebt. Toets je kennis en die van je collega’s tijdens de webinars door kritische vragen te stellen en te luisteren naar ervaringen en cases van andere professionals uit jouw vakgebied.

Meld je dus snel aan, zodat je tijdig de informatie ontvangt en je goed voorbereid bent. De populaire Monteurdagen ’22 worden georganiseerd door NVKL, Wij Techniek en Techniek Nederland. De 2021 editie kende ruim 2.200 aanmeldingen en een gemiddelde rapportcijfer van 7,5! 

Elke webinar duurt ongeveer 1,5 uur en start om 15:30 op de betreffende dag. Deelname is kosteloos. Voor onderstaande webinars in november kunt u zich nog inschrijven:

basic

Monteurswebinars 2022

Op dit moment zijn er geen bijeenkomsten gepland

BEKIJK VOLLEDIGE AGENDA